zkroceni-vzduchu-poctvrte
Skříně, zdroje, chladiče Článek Zkrocení vzduchu počtvrté

Zkrocení vzduchu počtvrté

Michal Částka

Michal Částka

28. 7. 2008 01:00 54

Seznam kapitol

1. Úvod do problematiky 2. Poloha chladičů - účinnost heatpipe trubic 3. Instalace chladičů - tipy&triky část první 4. Představení - SilverStone NT02
5. Noiseblocker - CoolScraper 120 V2.0 6. Thermaltake CL-P0401 V1 7. Výsledky měření 8. Závěr testů

V dnešním díle se nezaměříme na pouhé teplotní testy různých typů CPU chladičů, ale ukážeme si praktické rady a ověřené praktiky, jak obecně dosahovat co nejnižších teplot na procesoru. Zaměříme se více na technologii heatpipes trubic a otestujeme jejich účinnost v různých náklonech a polohách. A samozřejmě si i dnes otestujeme několik dalších chladičů.

Reklama
Zkrocení vzduchu počtvrté
i Zdroj: PCTuning.cz

  Dnes bych se chtěl zaměřit na trošku delikátní záležitost. Protože jsem uživatelem několika fór, jak v ČR, tak v zahraničí, kde se řeší různé praktické problémy okolo instalací chladičů, jejich problémů uchycení, vylepšení (moddingu) atd. Chtěl bych různé praktické a ověřené poznatky nastínit i Vám čtenářům, kteří nepronikáte tak hluboko do této problematiky. Pro mnoho z Vás se bude jednat o naprostou rutinu a banální záležitosti, a proto každým dalším dílem, se budu snažit přinášet zajímavé informace a problematiku brát co nejvíce do hloubky. 

Zkrocení vzduchu počtvrté
i Zdroj: PCTuning.cz

Dva upravené Big Typhoony (zdroj XS fórum).

  V minulém díle, jsem na konci článku psal, že další pokračování bude zaměřeno na test Xigmatek chladičů. Tento test necháme na další díl, jelikož k nám nedávno dorazily potřebné testovací chladiče a recenze se připravuje.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama