trojice-pametovych-kitu-g-skill-ddr2
Hardware Článek Trojice paměťových kitů G-Skill DDR2

Trojice paměťových kitů G-Skill DDR2

Z. Obermaier

Z. Obermaier

13. 3. 2007 01:00 7

Seznam kapitol

1. Úvod 2. G-Skill F2-6400CL4D-2GBHK 3. G-Skill F2-6400CL5D-2GBNQ 4. G-Skill F2-6400CL4D-2GBPK
5. Testovací sestava 6. Paměť v sytému a přetaktování 7. Testy 8. Zkušenosti a závěr ...

Už delší dobu se na našich stránkách neobjevil test paměťových modulů. Společnost G-Skill nám poskytla hned tři sety pamětí které stojí za pozornost. Nejsou zajímavé jen svými specifikacemi ale hlavně cenou, která je velmi příznivá. Jak se paměti osvědčily v testech uvidíte v dnešním článku.

Reklama
Trojice paměťových kitů G-Skill DDR2
i Zdroj: PCTuning.cz

Tchajwanská společnost G-Skill se na našem trhu velice úspěšně zabydlela a získala si celkem slušnou zákaznickou základnu. My jsme na našich stránkách již mnohé modely z portfolia tohoto výrobce testovali a dá se říci, že vždy šlo o velice zajímavé produkty. Situace v tomto odvětví je ale jistě těžká, protože výrobců pamětí je veliká spousta a pokud chcete uspět musíte nabídnout vždy "něco navíc" než konkurence.

G-Skill se pokouší jít jinou cestou než nesmyslně zvedat pracovní frekvence modulů a tím být neustále na pomyslném vrcholu se svou produkcí, i když se takové moduly většinou vůbec nedají koupit. Tento výrobce útočí na přízeň kupujících širokou nabídkou modulů, ve které si vybere skutečně každý. Pokud chcete opravdu velice výkonné a rychlé paměti tak je bez problému seženete hned vedle velice laciných ale přesto konkurenceschopných modelů. Mezi další výhody patří opravdu kvalitní záruční servis a skutečně téměř osobní přístup k zákazníkovi. Velmi potěšující je i okamžitá dostupnost jakéhokoliv typu pamětí v obchodech a vyrovnanou kvalitu různých sérií stejného modelu.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama