Soutěžíme s ESETem o kvalitní antivirovou ochranu
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Soutěžíme s ESETem o kvalitní antivirovou ochranu

Soutěžíme s ESETem o kvalitní antivirovou ochranu

Redakce PCT

Redakce PCT

7. 2. 2013 19:00 7

Seznam kapitol

1. Zadání soutěže 2. Pravidla soutěže serveru PCTuning

Po dlouhé době se vám hlásíme s další soutěží. Hodnotné ceny tentokrát věnovala společnost ESET, vyhrát tak můžete software chránící vaše cenná data. První tři výherci získají roční licenci na ESET Smart Security 6, dalších sedm pak roční licenci na NOD32 Antivirus 6. Otázky jsou jako vždy jednoduché, takže můžeme jít na to!

Reklama

Nová generace ochrany před kybernetickými hrozbami ESET Smart Security 6 nabízí spolehlivou ochranu a také řadu nových užitečných funkcí a vylepšení. Tento program eliminuje všechny typy hrozeb, od virů, přes červy a rootkity až po spyware. Jelikož ke kontrole souborů využívá technologii cloud, dochází ke zrychlení kontroly počítače, snížení využití systémových prostředků a zvýšení celkové úrovně zabezpečení.

Soutěžíme s ESETem o kvalitní antivirovou ochranu
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě toho obsahuje šestá verze bezpečnostních řešení společnosti ESET pro domácnosti i funkcionalitu Anti-Theft. Tento modul vám dává šanci na znovunalezení ztraceného nebo ukradeného notebooku. Poté, co zaznamenáte jeho ztrátu, lze zařízení označit na internetové stránce ESET Anti-Theft jako chybějící, čímž se spustí automatické sledování. Na této stránce se zobrazují informace o pozici na mapě, která se získává přes Wi-Fi sítě v dosahu zařízení. Pomocí zabudované webkamery můžete vzdáleně sledovat aktivitu nového „majitele“ na počítači a ukládat snímky obrazovky.

Soutěžíme s ESETem o kvalitní antivirovou ochranu
i Zdroj: PCTuning.cz

Nové produkty pro domácnosti ESET Smart Security 6 a ESET NOD32 Antivirus 6 vám také pomohou ochránit vaši internetovou identitu. Personální firewall brání neautorizovaným uživatelům v přístupu na zařízení a zároveň umožňuje nastavit pravidla pro příchozí a odchozí komunikaci. Při připojení do neznámé sítě budete vyzváni k přepnutí do režimu přísné ochrany, který „zneviditelní“ zařízení pro ostatní počítače v síti. Nezbytnou součástí je i funkce anti-phishing, která zabraňuje podvodným internetovým stránkám získat vaše citlivá data (uživatelské jméno, heslo k poštovním účtům a bankovnictví, detaily o kreditní kartě atd.).

O co soutěžíme

1. až 3. místo – ESET Smart Security 6 (vždy 1 licence na 1 rok)

4. až 10. místo – ESET NOD32 Antivirus 6 (vždy 1 licence na 1 rok)

Soutěžní otázky

Chcete-li si zasoutěžit o některý z antivirů pro domácnosti, odpovězte na tři soutěžní otázky:

Formulář již není dostupný.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama