Vánoce 2012 – tipy na dárky podle Michala Rybky
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Vánoce 2012 – tipy na dárky podle Michala Rybky

Vánoce 2012 – tipy na dárky podle Michala Rybky

Michal Rybka

Michal Rybka

14. 12. 2012 03:00 48

Seznam kapitol

1. Blbý dar horší než hotovost 2. Nové TV šetří energii 3. LED do interiérů 4. Pro outdooráky
5. Nižší cenová 6. Tablet je terno 7. Přemýšlejte jako ONI

Vánoce jsou opakující se svátky, které před nás kladou otázku, co pořídit za dárky tentokrát. Někomu stačí málo, třeba jenom to, že se rodina sejde a dodržuje tradice. Další nepřežije bez oslav na Seychelách, jiný je pravidelným klientem splátkové společnosti, protože prostě musí nakoupit za horu peněz. Pár tipů pro běžné smrtelníky.

Reklama

Nebudu vám radit v tom, co si koupit za grafické karty a za počítačové sestavy, to víte sami nejlépe. Podíváme se na dárky elektronické, které ale jsou tak trochu nepraktické. Jsem zásadním zastáncem myšlenky, že dárky musí být alespoň trošku nepraktické, protože ty praktické si musíte stejně koupit, takže obdarovaného nijak nepřekvapí. Kdyby se dárky kupovaly ryze prakticky, tak děti dostanou učebnice, tatínek krém na holení a maminka mlíko a rohlíky, aby měla z čeho udělat zítra snídani, což by učinilo Vánoce velmi nešťastnými.

 Vánoce 2012 – tipy na dárky podle Michala Rybky
i Zdroj: PCTuning.cz

Rovněž doufám, že neberete dárkové rádce jako Slovo Boží, které by vás mělo vésti na vašich cestách. Poslouchejte, o čem mluví ten, koho chcete obdarovat! Spousta lidí má nějaké přání, jenomže protože jim přijde trochu ujeté, tak do něj sami nepůjdou. Já jsem kupříkladu úspěšně daroval už třetí meč, jelikož meč je něco, co spousta lidí chce, ale přijde jim to iracionální / nepraktické / manželka by to nechtěla a tak podobně. Někdy se musíte za obdarovávaného prostě rozhodnout sami a dát mu to, co chce, ale sám by si do toho jít netroufl.

Takže věci jako zážitkové poukázky na seskok z letadla a nebo zakoupení dovolené v nějaké dávno opěvované destinaci nejsou vůbec špatný dárek. Peníze a kupony na věci jsou naopak dárek, ke kterému byste se měli uchylovat pouze tehdy, když si s obdarovávaným moc nerozumíte a hrozí, že mu věnujete nějaký strašný fail. Blbý dárek je horší než peníze, ale peníze prostě bez debaty ilustrují, že nemáte tušení, co by dotyčný mohl chtít, a to je pitomé taky.

 Vánoce 2012 – tipy na dárky podle Michala Rybky
i Zdroj: PCTuning.cz

Když už nevíte co, můžete zkusit přece jenom použít svoji vlastní představivost a koupit ostatním třeba filmy a nebo muziku, která se vám líbí, abyste je tak řečeno evangelizovali ve své věci. Pokud nebudete úplně šílení a nebudete třeba děsit své rodiče šílenými japonskými filmy, můžete docela zabodovat. Jako fanoušek hororu bych klidně doporučil Ženu v černém a nebo Chatu v horách, to jsou vychytané a celkem širokému publiku přístupné věci. Kompletní balík seriálu Dr. House, všichni Potterové, speciální edice Okresního přeboru či, Bůh mi to odpusť, kompletní Twilight pro postižené teenagerky, by se rovněž mohl setkat s nadšením.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama