Hlasujte o nejhezčí wallpaper ze soutěže Asus ROG
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Hlasujte o nejhezčí wallpaper ze soutěže Asus ROG

Hlasujte o nejhezčí wallpaper ze soutěže Asus ROG

Redakce PCT

Redakce PCT

12. 6. 2012 13:00 12

Seznam kapitol

1. Hodnotíme výsledky 2. Galerie zaslaných wallpaperů 3. Ceny v soutěži 4. Pravidla soutěže serveru PCTuning

Po všech tipovacích soutěžích jsme pro vás se společností Asus připravili konečně jednu pěkně kreativní. Vyrobit hezký a stylový wallpaper není nic snadného a přesto se nám sešlo hned přes sto obrázků. Dneska můžete pěkně ohodnotit finalisty a pomoci nám vybrat ty nejlepší. Výherce vyhlásíme za týden po hlasování.

Reklama

Narozdíl od hlasovacích soutěží, kde každý nakliká nějaké ty výsledky a odhlasuje bez větší námahy zde museli účastníci předvést nějaký výkon. Celkem se zapojilo přes 70 soutěžících a poslali více než sto obrázků. Spousty wallpaperů jsou opravdu podařené a kolektivu hodnotících v Asusu dalo dosti práce vybrat deset opravdu nejzajímavějších.

Hodnotit můžete snadno, vybraných deset kousků najdete níže a u každého si můžete vybrat, jestli se vám líbí nebo ne, případně že vás nijak neoslovil. Obrázky tak budou sbírat body, které potom nakonci sečteme a vyhodnotíme ten nejlepší. Pokud by některé dva dostaly náhodou stejný počet bodů, rozhodneme ve spolupráci s Asusem o výsledném pořadí.

Vedle naší ankety potom můžete ještě hlasovat i na Facebooku. Na příslušných stránkách Asus CZ i PCTuning najdete galerie, ve kterých je všech deset soutěžních wallpaperů. Obrázky dostanou body do soutěže za počet lajků, který jim návštěvníci udělí. Takže přes Facebook můžete body pouze přidávat, narozdíl od hlasovací ankety zde, kde lze udělit i záporné body. Všechny hlasy se sčítají, takže teoreticky může každý uživatel dát až tři body wallpaperu, který se mu líbí nejvíce. Na hlasování v anketě se samozřejmě vztahují příslušná omezení na unikátní email a další vnitřní kontroly.

Hlasování skončí za týden, 19.6.2012 o půlnoci a následně pak vyhlásíme výherce v dalším článku.

POZOR proti původnímu zadání jsme navíc rozšířili výhry. Nově vybereme náhodně tři hlasující čtenáře, kteří odpověděli v dotazníku a ti dostanou tričko s tématikou Asus ROG. Stejně jako pátý finalista.

UPDATE: Hlasování skončilo, děkujeme! Výsledky si můžete přečíst zde.

Formulář již není dostupný.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama