vanocni-prehled-mysi-a-klavesnice
Hardware Článek Vánoční přehled - myši a klávesnice

Vánoční přehled - myši a klávesnice

Filip Eckstein

Filip Eckstein

23. 12. 2008 07:00 59

Seznam kapitol

1. Vánoce, vánoce přicházejí... 2. Myši do 1000 Kč 3. Dražší myšky, nad 1000 Kč 4. Klávesnice do 1500 Kč 5. Dražší klávesnice, nad 1500 Kč 6. Nejlepší volba?

Stále ještě nemáte nakoupeny všechny dárky a už vám pomalu, ale jistě docházejí nápady, co pořídit pod stromeček? Co takhle nějakou tu herní myšku nebo pekelně luxusní klávesnici? Ještě to pořád stíháte...

Reklama

Je neuvěřitelné, jak ten čas rychle letí. Už za necelé dva dny budete rozbalovat dárečky pod nazdobeným vánočním stromečkem, a to s plným břichem po bohaté štědrovečerní večeři (snad někomu z vás nezaskočí kostička). Pokud se však ještě stále stresujete, co pořídit, určitě dejte šanci třeba i takové herní myšce nebo snad nové ultra elegantní klávesnici.

Vánoční přehled - myši a klávesnice
i Zdroj: PCTuning.cz


Nevíte, co pod stromeček? Co takhle myšku...

Za tento rok jste se mohli na PCtuningu dočíst o mnoha různých myších a klávesnicích, které jsme pro vás zapůjčili a řádně otestovali. Dokonce ani já bych si nevzpomněl na vše, co jsem testoval. My se vás však od případné práce nebo vyhledávání pokusíme co možná nejvíce ušetřit. Dnes jsme si pro vás totiž připravili kompletní a hlavně čerstvý cenový přehled všech kousků z našich recenzí. Čerpali jsme přitom z ceníků nejpopulárnějších IT prodejců na české scéně. Výběr zahrnuje společnosti Czech Computer, Alfa Computer, Alzu a TNTrade, kterým tak děkujeme za celoroční podporu a samozřejmě také za rychlé a ochotné vyřizování zápůjček naší redakci.

Tento rok jsme testovali nejvíce herní myšky. Méně už pak bylo klávesnic. I tak si ale myslím, že se nám podařilo získat poměrně slušný záběr nejnovějších a nejmodernějších produktů dnešní doby. Z takové škály modelů si jistě vybere i ten nejrozmazlenější uživatel, to je jisté...

Nyní už se ale pojďme podívat na kousky, jenž jsou součástí dnešního přehledu. Pro systematičnost uvádím přehlednou tabulku: (do cenovégo přehledu jsme zařadili i některé starší modely, které jsou však stále poměrně aktuální)

Vánoční přehled - myši a klávesnice
i Zdroj: PCTuning.cz

Klávesnicesekcepozn.
Logitech S510

do 1500Kč

set s myš

Logitech G15

nad 1500 Kč

-

Genius LuxeMate 525

do 1500 Kč

-

Saitek Cyborg Keyboard

nad 1500 Kč

-

Razer Lycosa

nad 1500 Kč

-

Gigabyte GK-K8000

 

v ČR zatím nedostupná

Zboard ZBD101

do 1500 Kč

-

Logitech Illuminated

nad 1500 Kč

-

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama