Našli jsme nejhezčí wallpaper ze soutěže Asus ROG
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Našli jsme nejhezčí wallpaper ze soutěže Asus ROG

Našli jsme nejhezčí wallpaper ze soutěže Asus ROG

Redakce PCT

Redakce PCT

2. 7. 2012 17:00 17

Seznam kapitol

1. Vyhlášení vítězů 2. Galerie zaslaných wallpaperů

Po dlouhém hledání, kdy se zapojili jak manažeři z Asusu, tak naši čtenáři pomocí hlasovacího formuláře, jsme konečně našli nejhezčí wallpaper s motivem Republic of Gamers. Získal celkem 904 bodů a s lehkým náskokem vyhrál před „pampeliškou“. Nevíte, o čem píšeme? Podívejte se do vítězné fotogalerie!

Reklama

Hlasovat jste mohli přes formulář na webu a pomocí „lajků“ na facebooku. Formulář byl ale mnohem silnější a facebook už nemohl s výsledky zahýbat. 

Webový formulář také mohl kromě přidávání hlasů sloužit i k ubírání, výsledné skóre tak není počet hlasů, ale počet bodů. Pět soutěžících nám skončilo v plusu, zbylých pět beznadějně v mínusu. Hlasovalo necelých 1500 čtenářů na webu a okolo 300 na facebooku. Takže? Pojďme se mrknout na konečné výsledky:

1. cena – základní deska Asus Rampage IV Formula pro Intel X79

Špičkovou základní desku pro Sandy Bridge-E se špičkovými možnostmi taktování vyhrává s 904 body „longyart“. Gratulujeme!

2. cena – zvuková karta Asus ROG Xonar Phoebus

Interní zvukovou kartu s externím dálkovým ovládáním a aktivním potlačením hluku vyhrává „r.safranko“. Celkově získal 691 bodů.

3. cena – headset Asus Vulcan ANC

V závěsu za pampeliškou skončil táborák z loga ROG. Tajemný wallpaper nám zaslal soutěžící „dashpower“, nasbíral 388 bodů. Vyhrává herní sluchátka s mikrofonem a aktivním potlačením okolního ruchu.

4. cena – myš Asus GX900

Bramborový výherce získává kvalitní herní myš GX900 s vyvážením a rozlišením až 4000 DPI. Je jím „k.plachy“ s kovovým logem ROG, které celkově sesbíralo 241 bodů.

5. cena – tričko Asus ROG

Posledním oceněným je „slate“ se 72 body. Vyhrává tričko s motivem ROG. Samozřejmě gratulujeme!

Slosování hlasujících

Kromě samotných soutěžících mohli vyhrát i hlasující, Asus nám dodatečně zaslal tři trička ROG jako odměnu za nelehký úkol udělování bodů. Náhodně jsme vybrali následující tři nicky, které v nejbližší době kontaktujeme na jejich mailových adresách:

  1. adik38
  2. hornster1
  3. n.tomassh
I vám gratulujeme a děkujeme za hlasování!
První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama