inspirum-technologies-ziskalo-investici-3-miliony-korun-meni-podnikani-startupu
Článek Inspirum Technologies získalo investici 3 miliony korun, mění podnikání startupů

Inspirum Technologies získalo investici 3 miliony korun, mění podnikání startupů

Komerční sdělení
13. 6. 2017 11:54

Vývojářské studio Inspirum Technologies získalo investici 3 miliony korun od soukromého investora a dosahuje tak na valuaci 20 milionů. Firma, působící ve vile na pražských Vinohradech, peníze použije na další vývoj e-commerce platformy Inspishop, díky které mění podnikání startupů.

Reklama

Na platformě běží například pražský startup Puzzle Pizza, který získal 3. místo v T-mobile rozjezdy, rozvoz květin Givelo nebo řešení FRANKL Pharma investora Ladislava Karkošky. Celkem projdou přes platformu objednávky za deset miliónů korun měsíčně.

Platforma Inspishop startupům umožňuje vizuálně představit a nakonfigurovat svůj produkt a současně se stará o kompletní proces objednávky produktu až po doručení zákazníkovi. Kombinuje v sobě datamining technologii a prvky strojového učení, které umožňují automatické doporučování produktů nebo personalizovanou komunikaci se zákazníkem. 

Inspirum Technologies získalo investici 3 miliony korun,  mění podnikání startupů
i Zdroj: PCTuning.cz

“Chceme do dvou let nastolit nový standard prezentace produktů mladých progresivních firem. V Česku je mnoho startupů, které vyrábí úžasné produkty, ale zákazníci si často potřebují vše vyzkoušet na vlastní kůži. Náš cíl je nechat zákazníky, ať se do produktů zamilují. Z pohodlí domova si mohou produkt sami vytvořit a současně koupit. Klíčové je vybudování vztahu a jeho rozvoj v celém procesu objednávky až po doručení,” říká Jiří Moos, CEO Inspirum Technologies.

O vývoj interaktivních webových aplikací proto mají zájem nejen startupy, ale také digitální a kreativní agentury, které vidí její využití u korporátních klientů. 

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama