mio-c320-autokamera-se-skvelym-obrazem-i-za-zhorsenych-svetelnych-podminek
Článek Mio C320 – autokamera se skvělým obrazem i za zhoršených světelných podmínek

Mio C320 – autokamera se skvělým obrazem i za zhoršených světelných podmínek

Komerční sdělení
22. 2. 2017 18:55

S novou, kompaktní a lehkou kamerou MiVue MiVue C320 budete mít vždy důkaz, co se na silnici skutečně stalo. Pro vyšší pohodlí začne palubní kamera nahrávat, když nastartujete vůz. Kamera bude v rozlišení Full HD 1080 pixelů zaznamenávat vaši cestu a bude fungovat jako váš osobní očitý svědek na silnici. Takže v případě nehody budete mít vždy záznam, co se stalo.

Reklama

Samozřejmě můžete palubní kameru používat i při jízdě krásnou scenérií, abyste se pak o svůj zážitek mohli podělit s přáteli a rodinou. A díky intuitivní počítačové aplikaci MiVue Manager můžete sdílet svá videa i na Facebooku a YouTube.

Ve své třídě tato palubní kamerka zaujme především parametry, jako je Full HD a zároveň širokoúhlý záznam, jasnější video i za zhoršených světelných podmínek, tříosý G-Sensor nebo fotografický režim a podpora až 128GB karet jsou mezi hlavními výhodami této kamerky.

Váš osobní očitý svědek na cestách

K čemu se taková kamerka hodí? Jde především o důkaz v případě nehody. Mio C320 zaznamenává každou vaši jízdu, včetně momentu nárazu. Máte tedy důkaz, co se dělo před nehodou, v jejím průběhu a po nehodě. Jde také o ochranu před neoprávněnými nároky. Záznam z kamery můžete použít jako důkaz, který vám pomůže v jednání o odpovědnosti za nehodu, neplaťte tedy neoprávněné finanční nároky a chraňte si své bonusy u vaší pojišťovny.

Nová kamera MiVue C320 představuje ideální řešení pro každého, kdo chce mít pocit bezpečí, jaký vám na silnici nabídne osobní očitý svědek v podobě palubní kamery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama