ACOMWARE přijal nové konzultanty
autor: Mirek Kočí , publikováno 31.1.2017

Konzultační společnost ACOMWARE, která se zaměřuje na oblast e-commerce, rozšiřuje svůj tým o tři nové pracovníky. Její řady posílila trojice konzultantů, kteří budou pečovat o nové i stávající zákazníky.

Všichni noví konzultanti mají bohaté zkušenosti v oblasti internetu a e-commerce. Jiří Macek se tomuto oboru věnuje přes 12 let a v minulosti pracoval pro agenturu PG group, kde vedl oddělení integrální digitální komunikace. V ACOMWARE bude působit jako Senior E-commerce Consultant a spolu s kolegy bude připravovat integrované kampaně a řešení pro malé i velké klienty.

Dalším nastupujícím konzultantem je Pavel Kotyza, který prošel společnostmi Tiscali, Vodafone nebo ZlatéStranky, a Jakub Michalovský, který naposledy působil v Seznam.cz jako optimalizátor PPC kampaní pro klíčové zákazníky. Oba se budou v roli E-commerce Consultant starat o rozvoj klientů.

Tagy: TZ