prijdte-v-patek-na-iot-hackathon-do-brna-a-vyhrajte-hodnotne-ceny
Článek Přijďte v pátek na IoT hackathon do Brna a vyhrajte hodnotné ceny

Přijďte v pátek na IoT hackathon do Brna a vyhrajte hodnotné ceny

Komerční sdělení
9. 11. 2016 15:52

Vytvořte co nejzajímavější a funkční prototyp zařízení (čidla) komunikujícího v síti LoRa, ať už sami nebo s vaším týmem. Vámi vytvořené čidlo musíte i nakonfigurovat tak, aby bylo schopné komunikovat a plnit účel, pro který jste ho sestavili. Budete mít k dispozici modulový systém, z něhož můžete čidla sestavit, přístup k datům, která generují jiné v síti zapojené senzory. S sebou si tedy musíte přinést pouze vlastní notebook a to, s čím jste zvyklí sami pracovat.

Reklama
Přijďte v pátek na IoT hackathon do Brna a vyhrajte hodnotné ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Souběžně s Hackathony dobíhá do 15. listopadu soutěž Czech IoT Summer Jam 2016 na webové stránce pripoj.me, kde se mohou soutěžící stále přihlašovat a posílat své hotové projekty. Na ní najdou také informace a možnosti přihlášení vlastních nápadů. Vybrané týmy budou prezentovat své projekty před porotou složenou z managementu ČRa a zástupců partnerů soutěže. Vyhlášení se uskuteční 25. listopadu 2016 v Praze. 

V tento termín proběhne zároveň pražský Hackathon, kterým vyvrcholí série hardwarově zaměřených akcí ČRA. Hackathony nabídnou účastníkům další prostor pro přímé setkání s novými technologiemi, daty a prostředky, ke kterým by se běžně nedostali. Autoři nejzajímavějších funkčních prototypů zařízení komunikujících přes technologii LoRa mohou kromě hodnotných cen získat i finanční odměnu. 

Informace o Hackatonech jsou již zveřejněny také na webové stránce pripoj.me.

Kromě ČRa se na projektu podílí řada parterů - EY, Intel Corporation, ESET, Develict Solutions, Diebold Nixdorf, Averia a další.

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama