s-taxi-aplikaci-taxify-se-lide-nove-svezou-v-kyjeve-nebo-v-hlavnim-meste-ghany
Článek S taxi aplikací Taxify se lidé nově svezou v Kyjevě nebo v hlavním městě Ghany

S taxi aplikací Taxify se lidé nově svezou v Kyjevě nebo v hlavním městě Ghany

Komerční sdělení
31. 10. 2016 20:00

Estonská taxi aplikace Taxify propojující zájemce o jízdu s řidiči rozšířila v září a říjnu své působení do ukrajinského Kyjeva a do Accry, hlavního města Ghany. V blízké době by expanze měla dále pokračovat. Na řadě je Varšava, Mexico City a další města v Africe a Asii.

Reklama

Taxify své působení na Ukrajině zahájila s dvěma stovkami partnerských řidičů. V hlavním městě Ukrajiny spolupracuje jak s licencovanými taxikáři, tak se soukromými řidiči, kteří vozí zákazníky ve svém volném čase. Aby mohli využívat aplikaci Taxify, museli jak licencovaní taxikáři, tak privátní řidiči projít přísným a důkladným školením, které má za cíl zajistit vysokou kvalitu poskytovaných služeb.

“Ukrajina je obrovským trhem s velkým potenciálem a už nějaký čas jsme se po této zemi poohlíželi. Pro Taxify je výzvou zejména to, že místní taxikáři jezdí za pevně stanovenou částku a nepoužívají taxametr. S tímto se jinde v Evropě nesetkáte,” říká Martin Villig, spoluzakladatel Taxify.

Od října mohou aplikaci Taxify využívat také řidiči a zákazníci v Accře, hlavním městě africké Ghany. Taxify nabízí místním lidem nový nástroj, který mohou použít pro přivolání taxíků. Řidiči díky aplikaci mohou v porovnání s minulostí dosáhnout na nové a zajímavé výdělky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama