url-adresy-mohou-byt-hezci-a-kratsi-zdarma-s-klik-am
Článek URL adresy mohou být hezčí a kratší! Zdarma s Klik.am

URL adresy mohou být hezčí a kratší! Zdarma s Klik.am

Komerční sdělení
15. 11. 2014 10:30

Doba sociálních sítí přinesla i nové způsoby, jakým sdílíme obsah. Kapitolou sama o sobě jsou odkazy, které jsou často příliš dlouhé a jejich adresa čtenáři kvůli špatné volbě klíčových slov příliš neřekne. Nová analýza navíc ukázala, že lidé ze zvědavosti raději klikají na kratší odkazy. Jak toho využít?

Reklama

Asi každý se již setkal s odkazy zkrácenými s pomocí nějakého specializovaného nástroje. Novinkou mezi nimi je český projekt Klik.am, který vedle atraktivní domény nabídne funkci zkracovače, ale třeba i generování QR tagů. Pro veřejnost je připraveno generování adres v náhodné podobě, tedy ve formě http://klik.am/mjNbl. Pokud tedy chcete poslat kamarádovi či kolegovi do mailu dlouhý odkaz např. na Google Mapy, není nic jednoduššího, než jej zkrátit a zaslat v mnohem přívětivější podobě.

URL adresy mohou být hezčí a kratší! Zdarma s Klik.am
i Zdroj: PCTuning.cz

Co byste preferovali?

  • Původně: https://www.google.cz/maps/place/Tyden.cz+-+Mediacop+s.r.o./@ 50.0204116,14.4601595,12z/data=!4m5!1m2!2m1!1styden!3m 1!1s0x470b94ecbbf1b7a5:0xfb5333fcbde271e9?hl=cs
  • Krátce: 

    http://klik.am/xL8Og

Klik.am/vlastni_adresa - Zdarma zvýší proklikovost

Samozřejmostí je ale i generování vlastních adres, které je dokonalou možností, jak zefektivnit marketing na sociálních sítích. Odkaz na nejrůznější reklamní akce a soutěže snadno skryjete pod atraktivní adresu, která vzbudí zvědavost uživatelů.

URL adresy mohou být hezčí a kratší! Zdarma s Klik.am
i Zdroj: PCTuning.cz

Při generování adres je připraven administrační panel, kde si můžete zobrazit nezbytné statistiky, editovat a mazak odkazy, nebo si nechat vygenerovat QR kody. Denní a hodinové grafy vám umožní lépe cílit reklamu i běžná sdělení na vaše fanoušky/klienty/zákazníky. V tuto chvíli se můžete zúčastnit testovacího provozu, při přihlášení na adrese zkracujeme@klik.am. Do mailu napište pouze jméno vašeho portálu či skupiny na sociálních sítích a my vám zdarma zašleme přístupové údaje. Využít můžete i formuláře níže!

Není nic snadnějšího, služba je a bude navždy zdarma!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama