vyhlaseni-sms-souteze
Novinka Vyhlášení SMS soutěže

Vyhlášení SMS soutěže

Redakce PCT

Redakce PCT

27. 12. 2006 01:00 11

Update! Po naší první SMS soutěži ve které jste mohli vyhrát zajímavé věcné ceny zákonitě následuje vyhlášení výherců. V této zprávě se tedy dozvíte, na koho se štěstí usmálo a jakou cenu si odnese.

Reklama

SMS soutěže se zúčastnilo přes 1000 soutěžících, z nichž někteří poslali až 50 SMS se správnou odpovědí. Celkový počet došlých správných odpovědí činil 1228 z celkového počtu 1444 došlých zpráv. Soutěžní otázka byla zcela jednoduchá a její přesné znění bylo: Jak dlouhá je historie (domény) PCtuning.cz? Na tuto otázku jste mohli odpovědět výběrem ze tří následujících variant:

Možnosti:

  • varianta A: (PCT A na 900 07 15) 4 roky
  • varianta B: (PCT B na 900 07 15) 8 let  - SPRÁVNÁ ODPOVĚĎ
  • varianta C: (PCT C na 900 07 15) 12 let

Vaše odpovědi zaslané pomocí SMS zprávy  na telefonní číslo 900 07 15 byly zpracovány a vylosováno bylo 5 výherců, kteří obdrží věcné ceny.

Výherci

  1. Aleš Kocián - Logitech MX Revolution Cordless Laser Mouse
  2. Jiří Nálepa - Casio EF-500D
  3. Peter Vasko - Grafická ASUS EAX1600PRO/TD 256MB 
  4. Petr Bredšnajdr - Dárkový balíček Pctuningu
  5. Pátá cena v podobě dárkového balíčku Pctuningu je prozatím rovněž odložena z důvodu nereagování výherce na telefonické podněty a nový výherce bude vylosován stejně jako v předchozím případě.

Hodinky značky Casio EF-500D v hodnotě 2500 korun, které budou jistě skvělým doplňkem každého aktivního muže. Samotné hodinky jsou provedeny v nerezové oceli a jsou rovněž vodotěsné do hloubky 100m (10atm). Mezi další přednosti patří chronograf a stopky, což je pro sportovněji laděné typy hodinek typické.

Vyhlášení SMS soutěže
i Zdroj: PCTuning.cz


klenotnictví Mija

Grafická karta ASUS EAX1600PRO/TD 256MB vyhoví pro hraní i náročnějších počítačových her. Samotná karta disponuje skvělým obrazem ve 2D a rovněž podpora DirectX 9 je dnes již samozřejmostí. Tato grafická karta je určena pro rozhraní PCI-Express.

Vyhlášení SMS soutěže
i Zdroj: PCTuning.cz


ASUS

Logitech MX Revolution Cordless Laser Mouse je absolutní šičkou mezi bezdrátovými hlodavci a málokdo si tuto exkluzivní myš díky její vysoké ceně z vlastního popudu pořídí. Nyní máte šanci okusit luxusu bezdrátové laserové myši s velmi nízkou odezvou bezdrátového rozhraní na vlastní kůži.

Vyhlášení SMS soutěže
i Zdroj: PCTuning.cz


e-shop HomePC

4. a 5. cena - dárkový balíček Pctuningu

Poznámka:Výherce první ceny si měl možnost zvolit svou cenu (hodinky / grafická karta / myš), výherce druhé ceny pak měl možnost zvolit mezi zbývajícímu produkty a výherce třetí ceny obdržel zbývající cenu. Přesná pravidla SMS soutěží na Pctuningu můžete zhlédnout přes odkaz zde .

Uzávěrka soutěže proběhla 23.12.2006 a vylosování výherců proběhlo ze všech správných odpovědí.

Sponzoři soutěže:

Službu technicky zajišťuje TANGER computersystems s.r.o. Službu neposkytuje Telefonica O2, T-Mobile ani Vodafone. Účastník SMS soutěže souhlasí s tím, že zpětné zprávě se může nacházet reklamní sdělení. Cena jedné soutěžní SMS je 15 Kč včetně DPH. Množství odeslaných SMS není omezeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama