outlook-2007-posilejte-sms
Novinka Outlook 2007: posílejte SMS

Outlook 2007: posílejte SMS

Stančík Martin

Stančík Martin

24. 5. 2006 00:00

I když aplikace Outlook 2007 neprojde takovými vizuálními změnami jako další produkty řady Office, dostane nový e-mailový klient řadu vylepšení.

Reklama

Mezi ty nejzajímavější funkce patří integrace RSS, vylepšený kalendář či posílání SMS - Microsoft zatím pracuje na smlouvách s operátory ve Spojených státech (prvním společníkem se stala firma Verizon). Vývojáři se zaměřovali hlavně na to, aby se pomocí aplikace mohli připojit ke svému e-mailu lidé i vzdáleně, například pomocí mobilu. Uživatelé mohou také přímo z Outlooku poslouchat hlasovou schránku.

Jak již bylo řečeno, nový Outlook nabídne odesílání SMS na jakékoli číslo - a pokud bude příjemce chtít odpovědět, zpráva se opět jednoduše doručí do vaší e-mailové schránky. Cena za posílání SMS však ještě nebyla stanovena.

Jediným operátorem, který službu zatím podporuje je však Verizon; podle Microsoftu musí totiž tento svou síť na posílání zpráv speciálně přizpůsobit. Softwarový gigant však prohlásil, že si je jistý o dalších partnerech jako Cingular a T-Mobile. Outlook bude dostupný příští rok.

Zdroj: Betanews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama