office-live-beta-jiz-zitra
Novinka Office Live Beta již zítra

Office Live Beta již zítra

Stančík Martin

Stančík Martin

14. 2. 2006 00:00 1

Microsoft na zítřek naplánoval vydání beta verze online kancelářského balíku Office Live - následuje tak firmy Yahoo a Google, které již produkty spouštěné přímo z webu vydaly, nebo se na to chystají.

Reklama

Od zítřka softwarový gigant bude zdarma poskytovat beta verzi Office Live - plná verze bude dostupná později, ještě v tomto roce.

Office Live nabízí malým firmám jednoduché vytvoření a správu webu či práci s firemními e-mailovými účty.

"Tuto online aplikaci vydáváme proto, aby malé firmy mohly pracovat stejně jako ty velké - avšak k obsluze Office Live nepotřebují další personál, protože práce s ním je velmi jednoduchá a intuitivní," řekl  Jeff Raikes z Microsoftu.

Office Live bude dostupný ve třech verzích. První, opatřená reklamou, bude zdarma a nabídne až pět e-mailových účtů a 2 GB prostoru online. Další, placená verze, nazvaná Microsoft Office Live Collaboration poskytne nástroje na správu projektů založené na technologii Windows SharePoint Services pro firmy, které již mají webové stránky.

Poslední, Microsoft Office Live Essentials, nabídne až 50 e-mailových účtů, lepší nástroje na správu webu a další služby.

V rámci beta programu jsou všechny verze zdarma, avšak po zahájení ostrého provozu bude cena druhé začínat na 29 dolarech za měsíc.

Zdroj: Reuters

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama