nove-skrine-se-spetkou-elegance
Novinka Nové skříně se špetkou elegance

Nové skříně se špetkou elegance

Michal Učeň

Michal Učeň

23. 1. 2006 00:00 2

Po úspěšné jednoduché a účelné skříni 3D AURORA, kterou jsme pro vás už recenzovali, uvádí Gigabyte další produkty podobného stylu s podtituly Poseidon a Triton.

Reklama

Na první pohled je může neznalý uživatel označit jako obyčejné, ovšem i takovéto jednoduše tvarované skříně mají velkou oblibu hlavně jako pracovní stroje do kanceláře, které vypadají elegantně a navíc jsou přístupné novým technologiím chlazení a upgradu. Obě skříně se od sebe liší jemnými detaily ve vzhledu přední masky a také bočnice. K dostání budou ve dvou barevných provedeních - stříbrné a černé. Použitým materiálem je hliník, o chlazení se stará dvojice 12 cm tichých větráčků s přednastavenými otáčkami na 1000 rpm. Na předním panelu je dobře vidět pět 5,25" a dvě 3,5" pozice, slotů pro karty je sedm a vedle nich jsou umístěny dva otvory pro trubičky vodního chlazení. Obě skříně podporují samozřejmě nejen chlazení od Gigabytu, ale pokud použijete produkty tohoto výrobce nic nepokazíte. 

Nové skříně se špetkou elegance
i Zdroj: PCTuning.cz


 Vlevo model Poseidon, vpravo Triton

Model Poseidon má navíc další funkce. Boční mřížku umožňující odcházení teplého vzduchu lze nahradit druhou variantou, a to průhledným plexisklem. Může se to hodit zejména pokud zvažujete instalaci nějakého osvětlení. Když už jsme u osvětlení, zmiňme funkci projekce obrázků pomocí paprsku vysílaného na čele skříně, což je spíše jen designový doplněk. Prozatím se tyto skříně na českém trhu neobjevily, takže na cenu si ještě musíme chvíli počkat.

Zdroj: Gigabyte

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama