dynabook-v-cr-uvadi-dva-nove-modely-notebooku-satellite-pro-c50
Novinka Dynabook v ČR uvádí dva nové modely notebooku Satellite Pro C50

Dynabook v ČR uvádí dva nové modely notebooku Satellite Pro C50

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 2. 2021 13:02

Dynabook dodal na náš trh dvě nové konfigurace notebooku Satellite Pro C50 v atraktivním tmavě modrém designu.

Reklama

Uvedení obou modelů je reakcí na aktuální poptávku zákazníků v České republice související s potřebou rozšiřování práce z domova. Základem počítačů je displej s úhlopříčkou 15,6 palce, rozlišením 1 920 × 1 080 bodů (Full HD), antireflexní úpravou a tenkým rámečkem. Klávesnice má samostatný numerický blok a velký integrovaný ClickPad pro snadné ovládání bez nutnosti použití myši.

První model uváděný na náš trh – Dynabook Satellite Pro C50-E-10C – pohání procesor Intel Core i3 s podporou 8 GB operační paměti, 256GB SSD a 64bitovým operačním systémem Windows 10 Professional. Tato konfigurace je v prodeji za 15 990 Kč včetně DPH.

Dynabook v ČR uvádí dva nové modely notebooku Satellite Pro C50
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhý notebook – Dynabook Satellite Pro C50-E-11O – se zaměřuje spíše na studenty. Jeho srdcem je dvoujádrový procesor Celeron 3867U spolu se 4 GB RAM, 128GB SSD a operačním systémem Windows 10 Home. Jeho cenovka je 10 990 Kč s DPH

V oblasti konektivity oběma počítačům nechybí port USB-C (3.1), který umožňuje nabíjení, propojení s externími periferiemi i přenos obrazu, dva USB-A, jeden HDMI konektor v plné velikosti, síťový gigabitový port a čtečka microSD karet. O bezdrátovou konektivitu se stará Wi-Fi 5 a Bluetooth. Pro videokonference pak je k dispozici webová HD kamera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama