cesky-startup-memsource-kupuje-nemeckou-spolecnost-phrase
Novinka Český startup Memsource kupuje německou společnost Phrase

Český startup Memsource kupuje německou společnost Phrase

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 1. 2021 11:02

Díky transakci vzniká jeden z největších hráčů na trhu překladatelských a lokalizačních nástrojů. Společnost Memsource si tím otevírá dveře k dalšímu rozvoji svého produktového portfolia, expanzi na nové trhy a rozšíření počtu svých zákazníků.

Reklama

Memsource se sídlem v Praze patří mezi největší světové poskytovatele překladatelských řešení, která pomáhají globálním společnostem a překladatelským agenturám automatizovat překladatelský proces. Produkt Memsource zahrnuje patentovaná řešení na bázi umělé inteligence, díky nimž je překladatelský proces rychlejší a méně nákladný, a která zároveň zajišťují zvýšení kvality výsledného překladu. Překladatelský software poskytovaný Memsource využívají i největší hráči na trhu, jako například společnosti Uber, Zendesk, Supercell nebo Vistaprint.

Český startup Memsource kupuje německou společnost Phrase
i Zdroj: PCTuning.cz

Phrase, se sídlem v německém Hamburku, je poskytovatelem nástroje pro lokalizaci softwaru, internetových stránek a mobilních aplikací. Spojením společností Memsource a Phrase vznikne jeden z největších hráčů na trhu překladatelských a lokalizačních nástrojů. Transakcí dochází k zásadnímu rozšíření produktového a zákaznického portfolia společnosti Memsource, a zároveň k rozšíření její působnosti v Německu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama