vpn-router-netgear-br200-se-postara-o-zabezpeceny-vzdaleny-pristup-k-firemnim-datum
Novinka VPN router Netgear BR200 se postará o zabezpečený vzdálený přístup k firemním datům

VPN router Netgear BR200 se postará o zabezpečený vzdálený přístup k firemním datům

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 10. 2020 11:49

Společnost Netgear uvádí na trh firemní VPN router řady Insight. Novinka s označením BR200 má poskytovat okamžitý přístup k firemnímu intranetu odkudkoli na světě skrze zabezpečenou site-2-site virtuální privátní síť (VPN).

Reklama

Mnoho společností v dnešní době řeší způsob, jakým mohou snadno a bezpečně sdílet data se svými pobočkami a klíčovými zaměstnanci pracujícími v režimu home office. Nový firemní VPN router BR200 se zabudovanou bránou firewall umožňuje těmto subjektům jediným kliknutím na jejich mobilním zařízení vytvořit zabezpečenou site-2-site virtuální privátní síť (VPN), jež jim okamžitě poskytne bezpečný přístup k datům a zařízením umístěným ve firemní síti.

Snadnou instalaci VPN routeru BR200 a jeho následnou správu a monitoring zajišťují mobilní aplikace a cloudový portál Insight. Díky nim uživatel získá neustálý přehled nejen o routeru (teplota, přenosová rychlost portů, využití paměti či CPU), ale také o VPN připojení (stav, počet připojených uživatelů, způsob ověřování, aktuální síťový provoz, navštívená místa v síti skrze portál pro hosty, připojené stránky, objem vyměněných dat a časové spojení), VLAN, WAN IP, DHCP i schopnosti firewall brány chránit proti vniknutí a zajistit tak vysokou bezpečnost dat.

VPN router Netgear BR200 se postará o zabezpečený vzdálený přístup k firemním datům
i Zdroj: PCTuning.cz

Dostupnost

VPN router Netgear BR200 je k dostání za cenu 4 190 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama