samsung-ma-odolny-tablet-galaxy-tab-active3-vime-za-kolik-se-bude-prodavat
Novinka Samsung má odolný tablet Galaxy Tab Active3. Víme, za kolik se bude prodávat

Samsung má odolný tablet Galaxy Tab Active3. Víme, za kolik se bude prodávat

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 9. 2020 14:30 1

Společnost Samsung posílá v Česku do prodeje tablet Galaxy Tab Active3, který je odolný vůči vodě, prachu a pádům z výšky až 1,2 metru. Ocení ho tak především pracovníci v terénu, díky funkcím typu Touch Sensitivity ho lze používat i v rukavicích.  

Reklama

Základem výbavy tabletu je osmipalcový PLS displej s rozlišením 1 920 × 1 200 pixelů. Uvnitř tepe Exynos 9810, jsou tu i 4 GB RAM a interní úložný prostor v kapacitě 64 GB. Komu by to bylo málo, může využít slot pro až 1TB paměťovou kartu. Hlavní fotoaparát na zadní straně má rozlišení třináct megapixelů, vepředu je pro videohovory a selfies připravena pětimegapixelová kamerka.

Protože Galaxy Tab Active3 obdržel certifikát MIL-STD-810H, můžete se s ním pustit i do hodně náročného prostředí. S odolným krytem bez problémů zvládne pád z 1,5 metru a mimo jiné získal i certifikát IP68, který zaručuje odolnost proti prachu a vlhkosti.

Samsung má odolný tablet Galaxy Tab Active3. Víme, za kolik se bude prodávat
i Zdroj: PCTuning.cz

Také dotykové pero S-Pen si poradí s náročnými terénními podmínkami. Stejně jako samotný tablet ho můžete používat v rukavicích, navíc je odolné proti vodě a prachu. Když vám spadne do kaluže, nic se nestane.

Baterie s kapacitou 5 050 mAh je zárukou dlouhé výdrže, navíc ji lze vyměnit a rychle se dobíjí. Do výbavy nyní patří mimo jiné i prostředí Dex, díky němuž lze tablet připojit k externímu monitoru a dalším perifériím, a řešit tak i náročné pracovní úkoly. Operačním systémem je Android 10 a uživatelskou nadstavbou One UI. Potěší, že pro Galaxy Tab Active3 je přislíbena tříletá podpora, stejně jako pro všechny top modely od samsungu.

Novinka od Samsungu bude v České republice k dispozici od 9. října za doporučenou cenu 11 499 Kč. K dostání bude v černé barvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama