uv-cisticka-od-samsungu-telefon-vycisti-a-zaroven-i-dobije
Novinka UV čistička od Samsungu telefon vyčístí a zároveň i dobije

UV čistička od Samsungu telefon vyčístí a zároveň i dobije

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 8. 2020 09:00

V Česku se začala prodávat antibakteriální UV čistička značky ITFIT s funkcí bezdrátového nabíjení. Má komnpaktní rozměry, díky čemuž je vhodná i pro využití na cestách a pojme prakticky všechny typy mobilních telefonů. Využít ji lze ale i pro hodinky, sluchátka, brýle, dálkové ovladače a další předměty.

Reklama

Podle společnosti Samsung dokáže UV sterilizátor během 10 minut zlikvidovat až 99 % všech nebezpečných bakterií a choroboplodných zárodků, včetně Escherichia coli, Staphylococcus aureus či Pseudomonas aeruginosa. Stačí vložit zařízení do čističky, uzavřít a zapnout.

Během UV záření svítí zelená dioda vedle tlačítka zapínání čističky. Po uplynutí potřebné doby dioda zhasne. Díky funkci bezdrátového nabíjení (max. 10 W) podporující QI standard je možné použít ji i během výkonu k bezdrátovému nabíjení. Rozměry 228 x 133 x 49,5 mm a hmotnost 369 gramů pak toto nevelké zařízení předurčují i pro využití na cestách.

Praktický design s duálními UV-C lampami umožňuje jak sterilizaci horního, tak spodního povrchu čištěného zařízení. Magnetický kryt zajišťuje těsné uzavření a pocit bezpečí při otevírání a zavírání přístroje, gumové opláštění pak jemné zaklapnutí.

V tuzemsku je čistička od dnešního dne v prodeji na e-shopu společnosti Samsung v bílé barvě za 1 499 Kč.

UV čistička od Samsungu telefon vyčístí a zároveň i dobije
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama