niceboy-rozehraje-leto-s-bezdratovym-reproduktorem-raze-3-guru
Novinka Niceboy rozehraje léto s bezdrátovým reproduktorem RAZE 3 Guru

Niceboy rozehraje léto s bezdrátovým reproduktorem RAZE 3 Guru

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 8. 2020 10:00

Značka Niceboy představuje bezdrátový reproduktor RAZE 3 Guru. Jedná se o stylový repráček vhodný do interiéru i exteriéru, který v malém těle skrývá vysoký výkon, 360° zvuk, výdrž až 10 hodin nebo unikátní Magic Button pro hutný basový zvuk. Výhodou je i odolnost proti prachu a vodě se stupněm krytí IP67.

Reklama

Niceboy RAZE 3 Guru o výkonu 24W je navržen ve speciálním designu pro 360° zvuk tak, aby z něj zvuk vycházel doslova všemi směry. Vypadá podobně jako HomewPod od Applu, ale kromě pěkného vzhledu zaujme i celkovou výdrží až deset hodin.

Vysoký stupeň krytí IP67 zaručuje odolnost proti prachu. Díky tomu se nemusíte obávat přehrávat hudbu v prašném prostředí nebo na pláži v písku. Současně je odolný i proti vodě a neměl by ho vyřadit z provozu ani déšť či pád do vody.

Niceboy rozehraje léto s bezdrátovým reproduktorem RAZE 3 Guru
i Zdroj: PCTuning.cz

Reproduktor je osazený technologií MaxxBass a tak na jeho těle najdeme tlačítko Magic Button pro silnější basy. Přehrávat můžete přes Bluetooth 5.0, USB či AUX. Oceníte jistě ale i to, že funguje rovněž pro hands free telefonní hovory nebo jako power banka pro dobíjení přes USB konektor.

Niceboy RAZE 3 Guru koupíte za 1 499 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama