thermaltake-predstavil-skrinokopteru-ah-t200-pro-mini-itx
Novinka Thermaltake představil skříňokoptéru AH T200 pro mini-ITX

Thermaltake představil skříňokoptéru AH T200 pro mini-ITX

Adam Vágner

Adam Vágner

3. 6. 2020 10:00

Skříň s modulárním designem AH T600 zaujala příznivce netradičně pojatých sestav a moddingu, Thermaltake teď představil její zmenšenou verzi.

Reklama

Thermaltake při své online prezentaci představil připravovanou miniskříň AH T200. Navazuje tak na nedávno uvedenou skříň AH T600, která má otevřenou konstrukci formátu full-tower s designem odkazujícím se na armádní stroje. Její designéři se při návrhu čela nechali inspirovat proskleným překrytem kabiny vojenských vrtulníků. Nová AH T200 je zmenšenou verzí, která vznikla na popud zákazníků, jimž se AH T600 líbila, ale žádali si kompaktnější provedení.

Skříň je určená pro základní desky formátu mini-ITX. Procesor lze osadit chladičem s výškou až 150 mm a grafická karta může mít délku až 320 mm. Pod pravou bočnicí jsou tři pozice pro 2,5" disky nebo dvě pozice pro 3,5" disky. Další dvě skryté pozice pro 2,5" disky jsou uvnitř skříně, k otvorům pro šrouby se dostanete po sejmutí „průduchů“ pod „kabinou“. Na čelním panelu je jeden konektor USB type-C, dva konektory USB 3.0 a dva jacky pro audio, diagnostická LED pro HDD, tlačítko reset a vypínač. Na čele je 3mm temperované sklo. Po stranách jsou velké průduchy, po bocích má skleněná dvířka ze 4mm skla zavěšená na pantech.

Thermaltake představil skříňokoptéru AH T200 pro mini-ITX
i Zdroj: PCTuning.cz
Thermaltake představil skříňokoptéru AH T200 pro mini-ITX
i Zdroj: PCTuning.cz

Do skříně je možné osadit na čelo a horní stěnu až čtyři 140mm ventilátory. Vepředu může být také až 280mm radiátor vodního chlazení AiO. Na rozborku z prezentace se můžete podívat na záznamu:

Skříň o rozměrech 443 × 282 × 552 mm (v × š × d) bude vyráběná v černém a bílém provedení. Dostupná má být ve třetím čtvrtletí letošního roku. Cenu tisková zpráva neuvádí, při prezentaci ale zazněla částka 139 za černou a 149 za bílou variantu skříně (bez uvedení měny, budeme–li předpokládat dolary, budou pohybovat někde kolem 4000–4500 korun s daní) s tím, že v prodeji mají být kolem září.

Zdroj: Thermaltake

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama