world-of-tanks-blitz-prinasi-novy-battle-pass-a-zajimave-spojeni-s-bandai-namco
Novinka World of Tanks Blitz přináší nový battle pass a zajímavé spojení s Bandai Namco

World of Tanks Blitz přináší nový battle pass a zajímavé spojení s Bandai Namco

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 5. 2020 10:26

Operation Onslaught, zbrusu nový battle pass, který se skládá ze 40 různých etap, přichází na World of Tanks Blitz. Hráči v něm mají za úkol dokončit bitevní mise, aby získali známky a k tomu zároveň i skvělé odměny.

Reklama

Tankisté si budou moci užít čtyři týdny zábavy, protože Battle Pass běží od 1. května do 29. května. Existují přitom dvě verze kampaně: Zdarma a Premium. Kampaň Free Battle Pass odměňuje hráče sbírkou položek ve hře, když jsou splněny určité milníky. Mezi tyto odměny patří: Dny prémiového účtu, Zlato, Kredity, Free XP, Avatary, Camos a certifikáty pro výzkum vozidel, které poskytují 25% XP slevu pro vozidla úrovně VIII, IX a X.

Se zlatým týdnem na obzoru připravují World of Tanks Blitz a Bandai Namco něco opravdu zvláštního. V rámci pokračující spolupráce se univerza Girls und Panzer a World of Tanks Blitz znovu spojují a do boje vstupují dvě zcela nová vozidla.

Tyto tanky, známé těm, kteří milují světově proslulé anime i hráče Blitz, jsou připraveni bojovat na bitevních polích napříč platformami. Exkluzivně pro World of Tanks Blitz jsou to Firefly Saunders SP a IS-2 Pravda SP.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama