dve-tretiny-zakazniku-t-mobile-dobiji-predplacene-karty-mimo-domov
Novinka Dvě třetiny zákazníků T-Mobile dobíjí předplacené karty mimo domov

Dvě třetiny zákazníků T-Mobile dobíjí předplacené karty mimo domov

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 3. 2020 18:00

V době nouzového stavu by lidé měli maximální omezit svůj pohyb venku i fyzický kontakt s ostatními. Přesto stále dvě třetiny uživatelů předplacených karet nejčastěji navyšují svůj kredit „off-line“ způsoby – tedy přímo na prodejních místech, na terminálech v trafikách či klasickými dobíjecími kupóny. On-line způsoby jsou přitom mnohem pohodlnější, bezpečnější a v aplikaci nebo na webových stránkách Můj T-Mobile dostanou zákazníci 50 % kreditu navíc. I tak během uplynulých týdnů vzrostl zájem o on-line dobíjení jen o 4 procentní body.

Reklama

„Chtěli bychom apelovat na všechny Twist uživatele, že kvůli dobití kreditu nemusí opouštět bezpečí svého domova. Navýšit kredit na své předplacené kartě si mohou u nás přímo na webu, v mobilní aplikaci Můj T-Mobile nebo jim může dobít on-line někdo z jejich blízkých,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a dodává: „Díky nabídce 50% bonusového kreditu navíc vzrostl průměrný počet dobíjení v našich on-line kanálech o dvě třetiny. I tak ale celkově on-line dobíjení využívá jen jeden ze tří uživatelů Twist karty.“

Během nouzového stavu se počet „venkovních metod“ pořízení kreditu snížil jen o čtyři procentní body na 65 %. Zhruba třetina dobití probíhá on-line. I proto T-Mobile dává od 18. března při dobíjení v mobilní aplikaci Můj T-Mobile nebo na svém webu 50% bonusový kredit zdarma, a to bez ohledu na počet dobití. Ten je možné využít jak na volání, tak SMS i nákup datových balíčků, tak aby uživatelé mohli být v kontaktu se svými blízkými kdykoliv potřebují. „Od 18. března jsme zákazníkům připsali bonusový kredit v řádu milionů korun,“ upozorňuje Michal Podlucký.

Dvě třetiny zákazníků T-Mobile dobíjí předplacené karty mimo domov
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak a kde dobíjet Twist kartu on-line během nouzového stavu:

- Mobilní aplikace Můj T-Mobile – ke stažení ZDE– 50% bonus zdarma
- V internetové samoobsluze Můj T-Mobile – 50% bonus zdarma
- Platební kartou přímo na webu T-Mobile– 50% bonus zdarma
- Z vyúčtování – dobití v aplikaci Můj T-Mobile a částka se připíše k měsíčnímu vyúčtování služeb – 50% bonus zdarma.
- On-line dobíjení umožňují svým klientům také některé banky prostřednictvím svých bankovních aplikací nebo internetového bankovnictví z počítačů, tento způsob je v aktuální situaci také bezpečný, nicméně u těchto metod nezíská zákazník 50 % kreditu navíc od T-Mobile.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama