samsung-hlasi-vyprodani-zasob-spickoveho-smartphonu-galaxy-s20-ultra-5g
Novinka Samsung hlásí vyprodání zásob špičkového smartphonu Galaxy S20 Ultra 5G

Samsung hlásí vyprodání zásob špičkového smartphonu Galaxy S20 Ultra 5G

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 2. 2020 15:00

Vysoký zájem o telefon Galaxy S20 Ultra 5G s vnitřní pamětí 512 GB vedl krátce po zahájení předobjednávek na českém trhu k vyprodání zásob. Další dodávka tohoto modelu přijde na český trh až v květnu. Ostatní telefony nové řady S20 by měly být k dostání od startu prodeje, tedy 13. března, ačkoliv i ty mohou být selektivně u jednotlivých prodejců dočasně vyprodány. Vysoký zájem zaznamenala i novinka Galaxy Z Flip s ohebným displejem, ale zatím je k dispozici. Informovalo o tom české zastoupení společnosti Samsung.

Reklama

„To, že lidé mají zájem o naše novinky, potvrzuje přesun od desktopových zařízení a notebooků k chytrým mobilním zařízením. Ukazuje se také, že úplně nová kategorie smartphonů s ohybným displejem, byl krok správným směrem a že lidé chtějí inovace a jsou ochotni si za ně připlatit. Zkrátka chtějí mít to nejlepší. Enormním zájmem českých zákazníků jsme velmi mile překvapeni a jsme za něj rádi,“ řekl Tomáš Balík, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Zájemci mohou nadále provádět předobjednávky na modely Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra, a to až do 8. března. Pokud splní všechny podmínky, získají v rámci ceny telefonu rovněž nová bezdrátová sluchátka Galaxy Buds+. O sluchátka nepřijdou ani zájemci o dočasně vyprodaný Galaxy S20 Ultra 5G 512 GB, u kterého byl termín nákupu a dokončení registrace prodloužen do 8. června.

Samsung hlásí vyprodání zásob špičkového smartphonu Galaxy S20 Ultra 5G
i Zdroj: PCTuning.cz

Galaxy Z Flip je první chytrý telefon značky Samsung s ohybným displejem typu „véčka. Samsung jej dodává na český trh ve dvou barevných provedeních (Mirror Purple a Mirror Black) za doporučenou cenu 38 990 Kč. Samsung Galaxy S20 Ulta 5G s 512GB vnitřní pamětí se na českém trhu prodává v šedé barevné variantě za 39 990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama