s-operatorem-nordic-telecom-muzete-zaskat-internet-na-ctyri-roky-o-ctvrtinu-levneji
Internet Novinka S operátorem Nordic Telecom můžete záskat internet na čtyři roky o čtvrtinu levněji

S operátorem Nordic Telecom můžete záskat internet na čtyři roky o čtvrtinu levněji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 2. 2020 17:00 1

Na sobotu 29. února si Nordic Telecom připravil pro své zákazníky speciální akci, v níž nabídne pevný internet o čtvrtinu levněji, a to na na dobu čtyř let. Čtyři vybraní výherci, kteří si internet v tento den u Nordic Telecom objednají, navíc získají internet na stejné období zcela zdarma.

Reklama

Všichni zákaznicí, kteří si u Nordic Telecom v sobotu 29. února objednají internet, získají slevu 25 % z měsíční ceny paušálu na celé čtyři roky. Zákazníci přitom mohou vybírat z produktů, jako je nejmodernější Nordic 5G, pevný internet DSL, LAN, Wi-Fi nebo připojení přes optický kabel, a to podle své kontaktní adresy a podle toho, kolik chtějí ušetřit. U každé technologie totiž sleva dosáhne jiné výše, např. při tarifu Nordic 5G plus se standardním paušálem 555 Kč/měsíčně zákazník během čtyřletého období uspoří 6 660 Kč.

S operátorem Nordic Telecom můžete záskat internet na čtyři roky o čtvrtinu levněji
i Zdroj: PCTuning.cz

Čtyři vybraní zákazníci, kteří si v tento den služby od operátora objednají, navíc mají šanci vyhrát internet na období dalších čtyř let zcela zdarma, přičemž u tarifu Nordic 5G plus se jedná o výhru v hodnotě 26 640 Kč. Výherci budou vybráni 1. dubna.

Dostupnost produktů Nordic Telecom na vybrané adrese si můžete ověřit na webové stránce www.nordictelecom.cz a internet si jednoduše objednat online. Všechny služby poskytované operátorem jsou navíc nabízeny bez závazku, takže je zákazníci mohou kdykoli zrušit bez dalších poplatků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama