ceske-dayz-je-zdarma-na-vyzkouseni-po-cely-vikend
Novinka České DayZ je zdarma na vyzkoušení po celý víkend

České DayZ je zdarma na vyzkoušení po celý víkend

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 2. 2020 20:00

Hardcore survival DayZ od českého herního studia Bohemia Interactive přichází s víkendovou akcí, během které si ji mohou všichni fanoušci her vyzkoušet zdarma. Pro budoucí zájemce je připravená i speciální slevová akce na zakoupení.

Reklama

V rámci nadcházejícího Valentýnského víkendu nabízí oblíbená hardcore survival hra DayZ speciální akci s názvem Free Weekend. Během té je dostupná zcela zdarma a to až do pondělí 17. února. Pro aktivování stačí pouze stáhnout a nainstalovat titul ze Steamu.

Vývojáři z Bohemia Interactive rovněž připravili slevovou akci pro všechny, co DayZ o víkendu vyzkouší. Připravená je sleva 40 % na základní hru a 10 % na nově vydané DLC Livonia. Hráči, co si DayZ oblíbí, tak mohou ihned pokračovat v boji o přežití za zvýhodněnou cenu.

Spolu s víkendovou akcí obdrží DayZ také aktualizaci 1.07, která obsahuje mnohá vylepšení. Do hry přibyl svěží obsah ve formě nových zbraní a typů munice nebo zábavní parky. Součástí je vylepšená optimalizace a odstranění nahlášených bugů pro ještě vyváženější hratelnost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama