sennheiser-posila-do-prodeje-bezdratova-sluchatka-hd-450bt-a-hd-350bt
Novinka Sennheiser posílá do prodeje bezdrátová sluchátka HD 450BT a HD 350BT

Sennheiser posílá do prodeje bezdrátová sluchátka HD 450BT a HD 350BT

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 1. 2020 14:00

Společnost Sennheiser informovala o nejnovějších přírůstcích v portfoliu bezdrátových sluchátek střední třídy. Novinky jménem HD 350BT a HD 450BT se mají kromě skvělého projevu se pyšnit také výdrží až 30 hodin na jedno nabití a nechybí jim ani rychlé dobíjení prostřednictvím konektoru USB-C. Jejich kvality potvrzuje i udaný frekvenční rozsah, který je pro obě varianty sluchátek 18 Hz – 22 kHz.

Reklama

O přenos audia z jakéhokoliv zdroje se zasluhuje technologie Bluetooth 5.0 včetně kodeků AAC, AptX a AptX Low Latency. Poslední jmenovaný kodek přitom zajišťuje synchronizaci obrazu a zvuku při sledování videí a hraní her. Třešničkou na dortu je pak dedikované tlačítko pro aktivaci hlasových asistentů Siri a Google Assistant.

Bonus, na který se mohou těšit ti, kteří se rozhodnou pro model Sennheiser HD 450BT je především propracovaný systém potlačení okolního hluku Noise Guard. Ocení jej nejen v letadle ale i na rušné ulici, kde odstraní obtěžující hluk městského provozu. Vyšší model je navíc opatřen i 3,5mm jack konektorem, který se hodí například pro propojení s palubními zábavními systémy na dlouhých cestách.

Sennheiser posílá do prodeje bezdrátová sluchátka HD 450BT a HD 350BT
i Zdroj: PCTuning.cz

Sennheiser posílá do prodeje bezdrátová sluchátka HD 450BT a HD 350BT
i Zdroj: PCTuning.cz

Skvělý přednes při poslechu hudby je u sluchátek německého výrobce samozřejmostí, ale nová sluchátka se nezastavují ani před mluveným slovem. Díky aplikaci Smart Control App lze snadno aktivovat režim pro poslech podcastů, audio knih a dalšího obsahu, při jehož poslechu uživatelé ocení především srozumitelnost středního pásma. Nechybí ani ekvalizér, který umožňuje doladit zvukový projev sluchátek přesně dle vkusu posluchače a vytvořit předvolby pro nejrůznější příležitosti a uživatele jistě zaujme i skládací konstrukce, prostorné náušníky s bohatým polstrováním a vestavěné handsfree.

Cena a dostupnost

Sluchátka Sennheiser HD 350BT s cenovkou 2 590 Kč dorazí na pulty obchodů během nejbližších dní. O dostupnosti modelu HD 450BT, jehož cena se zastavila na 4 650 Kč, bude výrobce teprve informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama