purepower-600w-pekelny-zdroj
Novinka Purepower 600W - pekelný zdroj

Purepower 600W - pekelný zdroj

Michal Mitrega

Michal Mitrega

11. 12. 2005 00:00 20

Thermaltake se tentokrát opravdu pochlapil a vypustil zdroj pro všechny náruživé přetaktovávače a milovníky výkonu dvou grafických karet. Co takhle rovnou 600W zdroj?

Reklama

Bohužel, vývoj směřuje stále dopředu ne jenom ve výkonu, ale také v energetické náročnosti. Zástupci společností vyrábějících čipy se nám snaží vnutit názor, že mají situaci pod kontrolou, ale opak je pravdou. Energetická náročnost neustále roste a účty za elektřinu se zvyšují na náš úkor.

Proto Thermaltake přišel s novým zdrojem Purepower 600W. Tento nový zdroj je určený především pro nasazení v serverech, ale jistě jím nepohrdnou overclockeři s dvěmi kartami nVidia v SLI zapojení nebo ATI Cross-Fire a dvoujádrovým procesorem. Zdroj má účinnou přepěťovou ochranu, což se v České republice velice často hodí. Ani nespočítám kolikrát už jsem viděl zničený nebo vyhořelý zdroj.

Purepower 600W - pekelný zdroj
i Zdroj: PCTuning.cz


Thermaltake Purepower 600W

Zdroj pracuje se slušnou 80ti procentní úspěšností, aby vaše v potu tváře vydělané peníze nepřešly teplem do okolního vzduchu. Zdroj zvládá napětí 12+V a proud až 52A.

Purepower 600W konektory:
8 sad 4 pinových MOLEX konektorů
4 sady SATA konektorů (pro pevný disk)
2 sady nízko napěťových konektorů (pro větráčky)
2 sady PCI-E napájecích konektorů (pro energeticky náročné grafické karty)

Purepower 600W - pekelný zdroj
i Zdroj: PCTuning.cz


proudění vzduchu



Použitý nasávací větráček je údajně velice tichý. 17dB na 1300 otáček za minutu není tak špatné (pro lidské ucho neslyšitelné). Také má v průměru celých 12 cm, což snižuje potřebu rychlých otáček.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama