bose-portable-home-speaker-umi-multiroom-a-podporuje-hlasove-ovladani
Novinka Bose Portable Home Speaker umí multiroom a podporuje hlasové ovládání

Bose Portable Home Speaker umí multiroom a podporuje hlasové ovládání

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 11. 2019 10:00

Bose Portable Home Speaker nabízí 360stupňový zvuk s mohutným basovým základem. Nechybí zvýšená odolnost vůči prachu a vodě, takže si repráček můžete vzít s sebou i do přírody, a podporován je i  streaming hudby pomocí populárních služeb, jako například Spotify či Deezer.

Reklama

Portable Home Speaker podporuje připojení pomocí technologií Bluetooth a Wi-Fi. Nabíjení reproduktoru s výdrží až dvanáct hodin probíhá pomocí konektoru USB-C nebo lze využít samostatně prodávanou základnu, do níž lze reproduktor postavit.

Bose Portable Home Speaker umí multiroom a podporuje hlasové ovládání
i Zdroj: PCTuning.cz

Portable Home Speaker je součástí rodiny chytrých reproduktorů Bose druhé generace. Lze ho tak kombinovat se systémy Home Speaker, Soundbar 500 a 700 pro bezdrátový rozvod hudby v celém bytě či domě s možností využití streamingu. Pro tento účel podporují všechny uvedené systémy hudební služby, jako například Spotify, Deezer či internetová rádia Tune In, ke kterým jsou přímo připojeny pomocí vestavěné podpory a Wi-Fi rozhraní.

Pro ovládání Portable Home Speakeru lze využít mobilní aplikaci Bose Music, případně digitální asistenty Google a Alexa. Základní funkce, jako úpravu hlasitosti, přesun mezi skladbami a připojování k dalším zařízením pomocí bluetooth, je možné ovládat také pomocí tlačítek umístěných na reproduktoru.

Nový chytrý reproduktor Bose Portable Home Speaker je na našem trhu k dostání za cenu 9 590 Kč a samostatně dodávaná volitelná nabíjecí základna stojí 790 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama