benq-uvadi-do-prodeje-novy-herni-monitor-ex2780q
Novinka BenQ uvádí do prodeje nový herní monitor EX2780Q

BenQ uvádí do prodeje nový herní monitor EX2780Q

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 11. 2019 19:00

Model EX2780Q je nejnovějším počinem společnosti BenQ v oblasti herních monitorů. Určen je pro profesionální hráče a soutěžní hraní, zejména akčních FPS (first-person shooter) her.

Reklama

Displej úhlopříčky 27 palce má frekvenci 144 Hz, rozlišení 2 560 × 1 440 pixelů, dobu odezvy grey to grey 5 ms a statický kontrastní poměr 1000:1. Použitý panel pokrývá 95 % prostoru DCI-P3 a barevný výkon podtrhuje technologie HDRi, zdokonalující obraz inteligentním řízením ostrosti, jasu a kontrastu. Integrován byl také sensor automaticky ovládající jas obrazovky pro zobrazení všech detailů v každém okamžiku.

Moderní design monitoru je doplněn o metalicky hnědou základnu a mřížku ukrývající reproduktory. Sofistikovaný design dále umocňuje bezrámečkové provedení s ovládáním po pravé ruce na zadní straně panelu, využívající také joystick pro snadnější orientaci v OSD nastavení. Rychlou úpravu hlasitosti má možnost uživatel provést prostřednictvím kolečka na spodní hraně obrazovky.

BenQ uvádí do prodeje nový herní monitor EX2780Q
i Zdroj: PCTuning.cz

Monitor v sobě ukrývá sestavu reproduktorů 2.1, tedy dva klasické 2W reproduktory a jeden 5W subwoofer. Zároveň lze měnit ekvalizér v pěti přednastavených scénářích pro Rock/Party, Cinema, Dialogue/Vocal, Pop/Live a Game. Pro připojení je možné využít konektory HDMI, DisplayPort a USB-C.

BenQ EX2780Q je vybaven Eye-Care technologiemi pro ochranu zraku uživatele. Low Blue Light a Flicker-free pozitivně ovlivňují zdraví očí při dlouhých herních seancích. Technologie Brigtness Intelligence Plus pak automaticky nastavuje jas a teplotu barev v závislosti na okolním osvětlení.

Herní monitor BenQ EX2780Q je dostupný za 12 999 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama