stahujute-zdarma-hry-alan-wake-american-nightmare-a-observer
Novinka Stahujute zdarma hry Alan Wake American Nightmare a >observer_

Stahujute zdarma hry Alan Wake American Nightmare a >observer_

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 10. 2019 12:00

S dalším víkendem je tu nový dárek od Epic Games. Až do příštího čtvrtka můžete zdarma stahovat dvě povedené hry, které vám pomohou zahnat nudu. Konkrétně populární obchod nabízí tituly Alan Wake American Nightmare a >observer_, za které byste jinak zaplatili bezmála 900 korun.

Reklama

Alan Wake American Nightmare navazuje na události základní hry. Spisovatel Alan se probírá kdesi na venkově a začíná zjišťovat, že poslední dva roky byl nezvěstný. Samostatné rozšíření, ke kterému nepotřebujete původní hru, přináší plnohodnotný příběhový režim i arkádový režim „Bojujte do úsvitu“, ve kterém budete muset dokonale ovládnout techniku boje s pomocí světla, abyste zůstali naživu. V >observer_, což je druhý titul nabízený zdarma, se stanete jedním z neuronových detektivů, zvaných Observatoři. V policejní jednotce vaše role bude spočívat v hackování a přejímání mysli zločinců.

Stahujute zdarma hry Alan Wake American Nightmare a >observer_
i Zdroj: PCTuning.cz

Obě hry stahujte z webových stránek Epic Games Store. Současná nabídka je platná až do čtvrtka 24. října, kdy si budeme moci stáhnout zdarma tituly Q.U.B.E.2 a Layers of Fear. Zároveň ještě připomínáme, že pokud si hry přidáte do knihovny, už navždy zůstanou vaše. Ke hraní je třeba stáhnout klienta Epic Games Launcher.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama