podzimni-akce-samsungu-k-nakupu-galaxy-s10-zdarma-galaxy-watch-active
Novinka Podzimní akce Samsungu: k nákupu Galaxy S10 zdarma Galaxy Watch Active

Podzimní akce Samsungu: k nákupu Galaxy S10 zdarma Galaxy Watch Active

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 9. 2019 14:00

Samsung spouští dvě zajímavé akce pro všechny zájemce o smartphony z řady Galaxy S a Galaxy A, a také o hodinky Galaxy Watch. Ke koupi smartphonu S10+ nebo S10 totiž dostanou hodinky Galaxy Watch Active v černé barvě zcela zdarma. Noví majitelé smartphonů série S10 navíc získají i službu YouTube Premium na čtyři měsíce bez poplatku. V průběhu druhé akce mohou za nákup telefonů řady Galaxy A nebo hodinek Galaxy Watch získat až 2 000 Kč zpět. Obě akce trvají od 16. září do 6. října.

Reklama

První akce probíhá v internetovém obchodě a ve značkových prodejnách Samsung. Pokud si zájemce zakoupí jeden z modelů Galaxy S10+ nebo S10, dostane sportovní hodinky Samsung Galaxy Watch Active v černé barvě zdarma. Akce probíhá od 16. září do 6. října nebo do vyprodání zásob.

Navíc všichni, kteří využijí této akce a zakoupí si jeden z modelů řady Galaxy S10, získají jako bonus službu YouTube Premium na čtyři měsíce zdarma.

Podzimní akce Samsungu: k nákupu Galaxy S10 zdarma Galaxy Watch Active
i Zdroj: PCTuning.cz

V rámci druhé akce můžou zákazníci získat až 2 000 Kč zpět za nákup telefonů řady Galaxy A nebo hodinek u vybraných partnerů Samsung. Akce se vztahuje na smartphony Galaxy A80, A70, A50, A40 a A20e. Jelikož se akce vztahuje až na dva produkty, mohou si zájemci k telefonu pořídit i hodinky Galaxy Watch 46 mm i 42 mm nebo Galaxy Watch Active a získat za ně dalších 1 000 Kč zpět.

Cashback lze získat prostřednictvím jednoduché registrace na www.samsung-bonus.eu do 14 dní od nákupu, zaslat čitelnou kopii účtenky spolu s fotografií čísla IMEI a vyplnit všechny potřebné údaje. Akce platí v období od 16. září do 6. října.

Podzimní akce Samsungu: k nákupu Galaxy S10 zdarma Galaxy Watch Active
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama