t-rex-the-ultimate-predator-prinese-pravek-do-vaseho-obyvaku
Novinka T. Rex: The Ultimate Predator přinese pravěk do vašeho obýváku

T. Rex: The Ultimate Predator přinese pravěk do vašeho obýváku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 7. 2019 13:00

Viveport představuje zajímavý titul T. Rex: Skeleton Crew, který přinese pravěk do vašeho obýváku. Zážitek vyvinutý pro Americké přírodovědné muzeum nabízí možnost sestavit kostru jednoho z největších predátorů historie a sledovat, jak ve svém přirozeném prostředí ožívá. Verze pro domácí použití byla navíc rozšířena o bonusový obsah.

Reklama

Společnost HTC oznámila, že nejnovější edukativní aplikace T. Rex: Skeleton Crew z produkce VIVE Studios je nyní dostupná v obchodě Viveport. Na rozdíl od výstavní verze pro více hráčů nabízí domácí verze kromě možnosti sestavit kostru Tyranosaura a sledovat jej v přirozeném prostředí také rozšiřující obsah. Ten zahrnuje soukromou interaktivní prohlídku s komentářem hlavního kurátora a předního paleontologa Dr. Marka Norella. Nechybí archivní videa, vizualizace ani bohatý rejstřík historických faktů a posledních zjištění o anatomii a životě tohoto ultimátního predátora.

Dílo polských vývojářů ze studia Immersion je dostupné pro předplatitele služby Viveport Infinity zdarma. Ostatní uživatelé jej pak mohou zakoupit za cenu 113 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama