cenove-dostupny-headset-steelseries-arctis-1-v-prodeji
Novinka Cenově dostupný headset SteelSeries Arctis 1 v prodeji

Cenově dostupný headset SteelSeries Arctis 1 v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 6. 2019 12:00 2

Výrobce herních periferií, firma SteelSeries, uvádí na trh Arctis 1. Jedná se o nový headset, který disponuje stejně výkonnými měniči jako jeho předchůdci z linie Arctis 3, 5, 7 a 9X, ale je nabízen za dostupnější cenu. Výrobce ho nabízí za 59,99 eur.

Reklama

SteelSeries Arctis 1 je multiplatformní herní headset, který díky odnímatelnému mikrofonu a uhlazenému nízkoprofilovému designu užijí hráči i běžní uživatelé. Výrobce uvádí, že nová sluchátka mají v nitru náušníků integrovány totožné kvalitní měniče, které nabízí ostatní modely ze série Arctis. To stejné platí o ClearCast mikrofonu, sloužícímu pro čistý přenos a redukci okolního hluku.

Cenově dostupný headset SteelSeries Arctis 1 v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Na rozdíl od předchůdců není mikrofon zatahovatelný, nýbrž odnímatelný, aby se headset mohl snadno proměnit ve sluchátka na cesty. Tomuto určení napomáhá také ocelová výztuž pro maximální odolnost a nízkoprofilové řešení zachovávající vysoký komfort, společně s flexibilní čelenkou fungující jako hlavový most, resp. polstrováním náušníků prodyšnou Airweave tkaninou. Sluchátka zaujmou v neposlední řadě také univerzálním 3,5mm jack konektorem pro připojení k řadě zařízení.

Headset SteelSeries Arctis 1 je aktuálně dostupný za 59,99 eur (1 550 Kč) včetně dopravy prostřednictvím webové stránky www.steelseries.com.

Cenově dostupný headset SteelSeries Arctis 1 v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama