o-servis-prodanych-notebooku-toshiba-se-postara-dynabook
Novinka O servis prodaných notebooků Toshiba se postará Dynabook

O servis prodaných notebooků Toshiba se postará Dynabook

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 5. 2019 13:00

První přenosné počítače značky dynabook budou na evropském trhu představeny během letošního roku. Společnost současně přebírá v souvislosti s rebrandingem firmy Toshiba veškeré závazky vůči uživatelům související s vlastnictvím a používáním notebooků Toshiba, včetně garance mimořádných záruk, jako například Záruka spolehlivosti.

Reklama

Ta zaručuje, že v případě závady způsobené výrobní vadou během prvního roku od zakoupení získá uživatel kromě záruční opravy také celou kupní cenu zpět (v souladu s podrobnými podmínkami služby). To platí jak pro přístroje pořízené v minulosti, tak i pro stávající notebooky Toshiba zakoupené během letošního roku, které jsou na Evropském trhu k dispozici.

„Naším cílem je navázat na kvalitu technologií i souvisejících služeb, které mají uživatelé spojeny se značkou Toshiba a jejími modelovými řadami Portégé, Tecra a Satellite Pro. Společnost dynabook pokrařuje v dlouholeté tradici japonské značky a bude pracovat na jejím dalším rozvoji,“ uvedl Stanka Plavšič, B2B Account Manager regionu CSEE společnosti Dynabook Europe.

O servis prodaných notebooků Toshiba se postará Dynabook
i Zdroj: PCTuning.cz

Změna značky Toshiba na Dynabook se plánovala již delší dobu a souvisí se vstupem Sharpu do Toshiby. V říjnu 2018 totiž Sharp získal 80,1% podíl v jednom z nejstarších japonských výrobců výpočetní elektroniky.

dynabook chce navázat na odkaz společnosti Toshiba, která má v Japonsku významnou tradici. V roce 1985 uvedla Toshiba na trh první přenosný počítač na světě – T1100 a v roce 1989 na něj navázala prvním notebookem na světě - Dynabook J-3100 SS001.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama