bose-rozdava-ke-stribrnemu-reproduktoru-revolve-sluchatka-zdarma
Novinka Bose rozdává ke stříbrnému reproduktoru Revolve+ sluchátka zdarma

Bose rozdává ke stříbrnému reproduktoru Revolve+ sluchátka zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 5. 2019 12:30

Bose v České republice spouští akci, během níž dává sportovní sluchátka SoundSport in-ear zdarma k bluetooth reproduktoru SoundLink Revolve+ ve stříbrné barvě.

Reklama

SoundLink Revolve+ je nejvýkonnější bluetooth Reproduktor od Bose, který vytvoří velmi působivou zvukovou kulisu a nabízí oceňovaný 360° zvuk. To znamená, že hraje do všech stran kolem sebe stejně kvalitně. Abyste mohli tuhle vlastnost naplno využít, v jeho dně je vestavěn závit, díky kterému ho můžete postavit na fotografickou trojnožku. Revolve+ je vybaven i praktickým poutkem pro přenášení, nevadí mu postříkání vodou (jeho konstrukce splňuje normu IPX4) a díky pogumovaným koncům vydrží i méně šetrné zacházení. S využitím aplikace můžete spojit dva kusy libovolných reproduktorů řady SoundLink do jednoho páru a získat ještě intenzivnější reprodukci s možností stereo zvuku.

Bose rozdává ke stříbrnému reproduktoru Revolve+ sluchátka zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Bose SoundSport in-ear pak představují ideální volbu pro ty, kteří bez své oblíbené hudby neudělají ani krok. Jejich provedení s patentovaným uchycením v uších je pasuje do role sportovních sluchátek, která nevypadnou z uší ani při běhu. Dodávána jsou ve dvou variantách s optimalizovanými ovládacími prvky pro zařízení Apple a Android, do aktuální akce jsou zahrnuty obě varianty. Součástí balení je praktické ochranné pouzdro s karabinou pro přenášení, které pomáhá také předcházet zamotání kabelu v tašce.

Sada reproduktoru Bose SoundLink Revolve+ a sluchátek Bose SoundSport in-ear je k dostání za koncovou cenu 7 390 Kč, což odpovídá ceně samostatného reproduktoru. Tato akce je množstevně omezena a platí do vyprodání zásob.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama