youtube-music-a-youtube-premium-konecne-v-cesku-nabizi-spoustu-muziky
Novinka YouTube Music a YouTube Premium konečně v Česku. Nabízí spoustu muziky

YouTube Music a YouTube Premium konečně v Česku. Nabízí spoustu muziky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 5. 2019 14:00 1

Gogole spustil v Česku novou hudební službu s názvem YouTube Music. Písničky z YouTube tak je možné poslouchat a sledovat bez přerušování reklamami, na pozadí a v neposlední řadě stahovat do offline režimu. Nespornou výhodou aplikace je nepřeberný katalog – posluchači tu najdou kromě videí a oficiálních alb i remixy, unikátní živá vystoupení, covery a tisíce playlistů pro každý žánr i náladu.

Reklama

Kromě doporučení přizpůsobených tomu, jakou hudbu uživatel obvykle poslouchá, kde se nachází nebo čemu se právě věnuje, přináší YouTube Music také vyhledávání na bázi strojového učení. Díky němu je možné dopátrat se požadované skladby, i když uživatel zapomněl název a autora skladby, nebo se dokonce přeslechl. Dědictví video platformy YouTube se projevuje ve velkém množství video klipů, u kterých je možné kdykoli v průběhu skladby jednoduše přepnout na audio verzi.

YouTube Music a YouTube Premium konečně v Česku. Nabízí spoustu muziky
i Zdroj: PCTuning.cz

YouTube Music verzi podporovanou reklamami si mohou hudební fanoušci užívat zcela bezplatně. S variantou Premium za 149 Kč za měsíc pak získají možnost poslouchat hudbu bez přerušování reklamami, mimo otevřenou aplikaci (na pozadí) a možnost stahovat videa do offline režimu pro případ špatného připojení. Až se šesti rodinnými příslušníky pak lze službu sdílet za 229 Kč měsíčně v rámci programu YouTube Music Family Plan.

Ode včerejška je v Česku spuštěna i služba YouTube Premium, která benefity YouTube Music Premium rozšiřuje na celý obsah YouTube. Tzn. umožní uživatelům poslouchat na pozadí, stahovat videa a sledovat bez reklam celý obsah platformy YouTube, nejen hudbu. Zpřístupní také pořady a filmy z dílny YouTube Originals včetně slavných seriálů Cobra Kai, Origin, Wayne, F2 Finding Football nebo Weird City.

Služba YouTube Premium měsíčně stojí 179 Kč a až se šesti rodinnými příslušníky ji lze sdílet za 269 Kč na měsíc v rámci programu YouTube Premium Family Plan.

YouTube Music lze stahovat pro Android a iOS.

Zdroj: Google

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama