sluchatka-steelseries-arctis-9x-pro-xbox-one-miri-na-trh
Novinka Sluchátka SteelSeries Arctis 9X pro Xbox One míří na trh

Sluchátka SteelSeries Arctis 9X pro Xbox One míří na trh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 4. 2019 16:30

Výrobce herních periferií SteelSeries uvádí na trh Arctis 9X, sluchátka určená pro konzoli Xbox One, která nabízí připojení přes bezdrátovou síť Xbox Wireless a rozhraní Bluetooth.

Reklama

Nová sluchátka SteelSeries se připojují přímo ke konzoli, podobně jako bezdrátový ovladač. Umožňují nastavení poměru hlasitosti zvuku ze hry a z aplikace pro komunikaci díky ChatMix slideru. Zároveň lze na hlavní stránce Xboxu One vidět úroveň nabití baterie sluchátek.

„Pracovali jsme se společností Microsoft od základu na vytvoření zcela nového řešení přenosu Xbox Wireless,“ říká Brian Fallon, senior manažer SteelSeries pro oblast audio zařízení, a dodává: „Výsledkem je nejkvalitnější implementace připojení Xbox Wireless jakou headset určený pro Xbox kdy měl.“

Konektivitu dále umocňuje duální bezdrátová technologie poskytující hráčům prostor pro připojení dalšího Bluetooth zařízení zatímco hrají. Bluetooth lze využít i pro telefonické hovory, poslech hudby nebo jinou hlasovou komunikaci přes internet a zároveň vyvážit poměr hlasitosti se zvukem z konzole Xbox.

SteelSeries Arctis 9X disponují zatažitelným ClearCast mikrofonem a pracují s oceňovaným zvukovým systémem Arctis Signature Sound. Výrobce zmiňuje také kompatibilitu s Windows Sonic Spatial Audio a slušnou výdrž až 20 hodin na jedno nabití baterie.

Headset SteelSeries Arctis 9X je dostupný za koncovou cenu 199,99 eur prostřednictvím webu www.steelseries.com.

Sluchátka SteelSeries Arctis 9X pro Xbox One míří na trh
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama