playzone-challenge-2019-registrace-na-nejvetsi-ceskou-lan-akci-spusteny
Novinka PLAYzone Challenge 2019: registrace na největší českou LAN akci spuštěny!

PLAYzone Challenge 2019: registrace na největší českou LAN akci spuštěny!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 3. 2019 12:00

Každý online hráč je ve skutečnosti součástí velké herní komunity. Právě za zrodem těchto komunit – nebo dokonce celého esportu – původně stojí „LANky“. V Česku dlouhé roky podobná akce s téměř neomezenou kapacitou chyběla. Změna přichází díky PLAYzone Challenge, jejíž první ročník se odehraje 21. až 23. června v pavilonu G2 brněnského výstaviště, a to formou BYOC, což je zkratka „bring your own computer“, tedy přines si vlastní počítač.

Reklama

Na účastníky budou čekat dotované hlavní turnaje, kde se bude bojovat nejen o lákavé ceny, ale také o body do klasifikace pro MČR v počítačových a mobilních hrách. Hlavní turnaje jsou zatím oznámeny v titulech Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Fortnite, League of Legends a HearthStone. Připraveny budou také doprovodné turnaje o zajímavé ceny od partnerů akce, a to v nejrůznějších populárních titulech i jejich méně tradičních formátech. Přesný seznam všech doprovodných turnajů, stejně tak i výše garantované dotace hlavních turnajů, budou oznámeny později.

Registrace míst je spuštěna již nyní na www.pzchallenge.cz/registrace-mista, kde až do 30. dubna běží sleva 100 Kč na vstupné. K dispozici jsou tři typy míst (Standard, Premium a All inclusive), které se liší nabízeným obsahem, ať už jde o hrazené parkování přímo u pavilonu nebo dokonce plně vybavené herní místo s počítačem, monitorem a židlí. Místo je možné si koupit jako jednotlivec nebo tým, přičemž už při registrace lze automaticky navolit start ve vybraném hlavním turnaji bez dalších poplatků.

Návštěvníci akce si mohou na sobotu a neděli za pouhých 99 Kč zakoupit vstupenku, díky níž na místě budou moci sledovat zápasy nebo se zabavit na přítomných atrakcích. Ve vyhrazených prostorách pak pro ně i hráče bude připravena stravovací zóna s nabídkou jídel i pití. V sobotu večer pak bude pro všechny účastníky probíhat společná komunitní Red Bull esport párty.

V sekci www.pzchallenge.cz/podpor-turnaj je po vzoru z The International možné finančně přispět na výši prize poolu hlavních turnajů, a to formou zakoupení unikátního trička nebo čistě peněžní dotace. Příspěvek je od minimální výše 100 Kč a může být věnován do cen konkrétní hry nebo bez určení a tím pádem rozdělen mezi všechny turnaje. Z vybraných částek jde celých 100 % do prize poolu, u trička pak 290 Kč na jeho výrobu a dodání.

PLAYzone Challenge 2019: registrace na největší českou LAN akci spuštěny!
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PLAYzone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama