sluchatka-pioneer-se-e8tw-vam-automaticky-prectou-do-usi-prichozi-zpravy
Novinka Sluchátka Pioneer SE-E8TW vám automaticky přečtou do uší příchozí zprávy

Sluchátka Pioneer SE-E8TW vám automaticky přečtou do uší příchozí zprávy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 3. 2019 15:00

Bezdrátová sluchátka Pioneer SE-E8TW udělají radost všem sportovcům. Jsou odolná vůči vodě i potu, mají nízkou hmotnost a na jedno nabití vydrží hrát až tři hodiny. Navíc podporují kodek AAC a také obsahují funkci, která zajišťuje hlasité automatické čtení všech notifikací, které se standardně objevují na horní stavové liště telefonu.

Reklama

Sluchátka určená pro sportovní vyžití mají svá specifika. Jedním z nich je fakt, že při běhu nebo jiné outdoorové sportovní aktivitě potřebujete vědět, co se děje kolem vás. Tak se vyhnete nebezpečným situacím a uslyšíte například projíždějící auto. Koncovky SE-E8TW mají proto tři miniaturní otvory, které zajišťují lepší průchod zvuku zvenčí.

Druhou nutností je pevné uchycení v uších i během otřesů při běhu. Špunty proto obsahují speciální měkké háčky do ucha proti vypadnutí. Aby vyhovovaly všem uživatelům, jsou koncovky dodávány ve třech velikostech.

Třetím požadavkem je jejich odolnost vůči vodě a potu. Konstrukce sluchátek odpovídá specifikaci IPX5, což zaručuje, že jim nevadí ani stříkající proud vody z jakékoli strany. To se týká samozřejmě i multifunkčního tlačítka, jímž můžete ovládat hlasitost, přijímat či ukončovat hovory, pozastavit přehrávání nebo přeskakovat skladby.

Na jedno nabití hrají sluchátka až 3 hodiny s tím, že jejich ochranné pouzdro obsahuje powerbanku pro další dvojnásobné dobití (každé dobití trvá přibližně jednu hodinu). Na cestách tak můžete bez elektrické energie poslouchat hudbu až 9 hodin.

Velmi zajímavou funkci nabízí spojení s aplikací Pioneer Notification pro operační systém Android. Ta zajišťuje hlasité automatické čtení všech notifikací, které se standardně objevují na horní stavové liště telefonu. Pokud si individuálně nastavíte v operačním systému telefonu, která upozornění jsou pro vás osobně důležitá a mají se zobrazovat, budete i během sportovních aktivit informováni o příchozích zprávách nebo dokonce e-mailech. Aplikace umí číst upozornění i v češtině.

Sluchátka Pioneer SE-E8TW jsou dostupná ve třech barevných provedeních – černo-šedé, černo-žluté a starorůžové. Doporučená koncová cena je 3 990 Kč.

Sluchátka Pioneer SE-E8TW vám automaticky přečtou do uší příchozí zprávy
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama