viveport-infinity-nabidne-neomezeny-pristup-k-aplikacim-a-hram
Novinka Viveport Infinity nabídne neomezený přístup k aplikacím a hrám

Viveport Infinity nabídne neomezený přístup k aplikacím a hrám

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 3. 2019 14:45

Společnost HTC oznámila datum spuštění služby Viveport Infinity. Ta bude dostupná za cenu 399 Kč měsíčně. Uživatelé, kteří si zvolí roční předplatné zaplatí pouze 2 999 Kč. Za zmíněnou cenu získají nadšenci pro virtuální realitu možnost neomezeně využívat více než 600 aplikací a her. Nechybí mezi nimi Angry Birds VR, malování v aplikaci Tilt Brush nebo nová strategie od Vertigo Games Skyworld.

Reklama

Na neomezenou virtuální realitu se mohou těšit i stávající předplatitelé služby Viveport Subscription. Těm budou 2. dubna zrušena stávající omezení, aniž by museli cokoli doplácet. Aktuální cena pro ně bude zachována až do konce roku 2019. Noví uživatelé mohou zahájit čtrnáctidenní zkušební období zdarma již nyní a následně ušetřit.

Viveport Infinity bude dostupný uživatelům zařízení Vive a Oculus Rift. Přístupný bude i pro majitele nezávislých headsetů využívajících platformy Vive Wave jako je Vive Focus Plus, Shadow VR, nebo Pico Neo. Ti si budou moci užívat kompatibilních titulů bez omezení i na cestách.

Viveport Infinity nabídne neomezený přístup k aplikacím a hrám
i Zdroj: PCTuning.cz


Kromě širokého portfolia aplikací a her se mohou předplatitelé těšit i na bohaté bonusy. Každý měsíc například získají 10% slevu na nákup jakékoli hry z obchodu Viveport. Chybět nebudou ani víkendové slevy a speciální nabídky placených titulů zdarma. K příležitosti spuštění Viveport Infinity si HTC připravilo také slevu na více než 100 titulů v obchodě Viveport, které budou v platnosti od 2. do 7. dubna. Společnost HTC navíc oznámila, že od 1. dubna navýší vývojářům podíl z tržeb ze 70 na 80 %.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama