samsung-otevira-novou-prodejnu-na-smichove-a-nabizi-slevy-na-tv-a-mobily
Novinka Samsung otevírá novou prodejnu na Smíchově a nabízí slevy na TV a mobily

Samsung otevírá novou prodejnu na Smíchově a nabízí slevy na TV a mobily

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 2. 2019 11:30

Produkty společnosti Samsung jsou od dnešního dne k dostání také ve znovuotevřené značkové prodejně v obchodním centru Nový Smíchov na pražském Andělu. Během prvních tří dnů se můžou zákazníci těšit na zajímavé slevy. Například chytrý telefon Galaxy A9 je k dostání pouze za 9 990 Kč a všechny QLED televizory nabízí výrobce se slevou 15 procent.

Reklama

Ke znovuotevření prodejny mohou první zákazníci od 15. do 17. února využít zajímavou promoakci. Za zvýhodněnou cenu 9 990 Kč bude k dispozici první mobilní telefon se čtyřmi zadními fotoaparáty Galaxy A9. A o 15 % levnější budou i veškeré modely QLED televizorů – včetně typu QE75Q9FN o úhlopříčkách od 55 palce do 75 palce, nebo variant QLED 8K vybavených umělou inteligencí 8K AI Upscaling.

Prodejna prošla v posledních týdnech rekonstrukcí a největší inovací je moderní TV stěna, kde si zákazníci mohou vyzkoušet nejnovější QLED TV. Oproti někdejší podobě se změnil také design průčelí obchodu a dalšího vybavení. V prodejně nově sídlí také servisní konzultant pro technické dotazy, diagnostiku či aktualizace mobilních zařízení Galaxy.

Samsung otevírá novou prodejnu na Smíchově a nabízí slevy na TV a mobily
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama