zahrajte-si-o-vikendu-zdarma-nadejnou-ceskou-strilecku-dayz
Novinka Zahrajte si o víkendu zdarma nadějnou českou střílečku DayZ!

Zahrajte si o víkendu zdarma nadějnou českou střílečku DayZ!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 12. 2018 23:59 3

Během aktuálního víkendu si mohou DayZ vyzkoušet všichni hráči zdarma. Do 17. prosince lze hru zakoupit s 15% slevou oproti ceně hry v Early Access.

Reklama

Vývojářské studio Bohemia Interactive oznámilo, že open world survival hra DayZ pro PC vychází ve verzi 1.0. Stalo se tak po pěti letech vývoje hry v režimu předběžného přístupu. Update 1.0 navíc přichází na Steam v rámci akce Free Weekend. Hru si tak může stáhnout a vyzkoušet každý hráč zdarma, a to až do 17. prosince (19:00).

„Rozhodli jsme se, že umožníme všem hráčům zdarma vyzkoušet, jakého pokroku jsme ve verzi 1.0 oproti early access dosáhli. DayZ v žádném případě ještě není zcela dokonalá hra, ale jsem přesvědčen, že se úsilí, které jsme do vývoje DayZ vynaložili, vyplatilo. DayZ si zachovává všechny herní mechaniky, které si naši fanoušci oblíbili při prvotním uvedení hry, ale dnes je daleko obsáhlejší, plynulejší, zábavnější a hráčsky přívětivější. Moje rada pro každého nováčka, který chce hru vyzkoušet? Dejte DayZ čas, nevzdávejte se příliš brzy a využijte víkend hraní zdarma co nejvíce. DayZ může být ze začátku obtížná hra, ale vzhledem k tomu, že se odehrává v obrovském otevřeném světě, je jen na Vás a ostatních hráčích, jak zábavnou si ji uděláte,“ dodává Eugen Harton, vedoucí producent DayZ z Bohemia Interactive.

Víkendem zdarma ale oslavy nekončí. Vývojáři ze studia Bohemia Interactive se rozhodli hráčům věnovat další dárek. Do 17. prosince je hra dostupná s 15% slevou z ceny hry během předčasného přístupu. V pondělí pak bude DayZ na platformě Steam k dispozici už za plnou cenu 44,99 dolaru, respektive 37,99 eur.

Vývoj Early Access DayZ přinesl neuvěřitelných 1300 updatů a vyžádal si více než 19 000 záplat, oprav a vylepšení. Práce na DayZ zároveň položila základy pro novou technologii Bohemia Interactive – Enfusion Engine. Jeho vývoj bude nadále pokračovat, byl a bude aplikovatelný na dalších titulech studia.

DayZ bude i po vydání verze 1.0 nadále dostávat nový obsah, funkce a podporu. Vývojová road mapa (od verze 1.0 dále) bude představená začátkem příštího roku. DayZ nyní vychází rovněž v Xbox Game Preview, přičemž plná verze je plánovaná na začátek roku 2019. Později v příštím roce přijde také na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama