pohroma-pro-valve-pokracuje-epic-store-ze-steamu-pretahl-prvni-hry
Novinka Pohroma pro Valve pokračuje: Epic Store ze Steamu přetáhl první hry

Pohroma pro Valve pokračuje: Epic Store ze Steamu přetáhl první hry

Martina Lipertová

Martina Lipertová

10. 12. 2018 15:00 20

Epic Games se do svého nového podnikání s prodejem digitálních her pustili s plnou vervou. Na svou stranu přetáhli první vývojáře.

Reklama
Pohroma pro Valve pokračuje: Epic Store ze Steamu přetáhl první hry
i Zdroj: PCTuning.cz

Vývojáři potvrdili, že na Steamu již dále nebude dostupná jejich budovatelská hra Satisfactory, která se s konečnou platností stěhuje do Epic Storu. Stránka na Steamu již kompletně zmizela, přičemž se na internetu objevilo video, v němž vývojář Jace Varley informuje, že „Epic Store je jediným místem, kde Satisfactory budete moci koupit“.

Další dvě připravované hry – Rebel Galaxy Outlaw a Genesis Alpha One – pak budou pro Epic Store časově exkluzivní, to znamená, že nejprve vyjdou v Epic Storu a až po nějaké době se dostanou na další prodejní kanály.

Genesis Alpha One od Team 17 na Epic Storu vyjde v lednu, přičemž vývojáři v diskuzi na Steamu uvedli: „Můžeme potvrdit, že Genesis Alpha One na Steamu nejvyde 29. ledna 2019“, což zní, jako by se tato hra na Steam dostala někdy v pozdější době.

Oznámení vývojářů Double Damage, bylo nejsdílnější. Jejich titul bude vydán výhradně v obchodě Epic Store s tím, že jinde se neobjeví po dlouhých 12 měsíců. Double Damage dále uvedli, že doufají, že rozdělení tržeb v poměru 88/12 bude „novým standardem“. Osobně tomu věřím, protože Epic Games mají potenciál udělat Steamu pořádný průvan v peněžence. Zvlášť s tímto aktivním přístupem.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama