supervykonny-pocophone-f1-se-prodava-velmi-dobre
Novinka Supervýkonný Pocophone F1 se prodává velmi dobře

Supervýkonný Pocophone F1 se prodává velmi dobře

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 12. 2018 18:00 12

Chytrý telefon Pocophone F1 byl trefou do černého a slaví prodejní úspěch. Za tři měsíce se jej prodalo 700 tisíc kusů. Oznámil to Manu Kumar Jain, viceprezident společnosti Xiaomi, který se s informací pochlubil na sociální službě Twitter.

Reklama

Pocophone F1 je vedlejší projekt výrobce Xiaomi, který s ním zamýšlel upevnit svou pozici na trhu v Indii, ovšem nezapomněl ani na zájemce odjinud.  A to je jedině dobře. Jedná se totiž o levný, avšak extrémně výkonný mobil, který se pyšní nejvýkonnějším procesorem od výrobce Qualcomm, Snapdragonem 845. Dále tento čip doplňuje nadstandardních 6 GB RAM a zapomenout nesmíme zmínit ani paměťové konfigurace, ty má tento model dvě: 64 GB a 128 GB. Obrazovka smartphonu má úhlopříčku 6,18 palců a rozlišení 2 246 × 1 080 pixelů, jde o standardní Full HD+ IPS panel s poměrem stran 18,7:9. Na zadní straně mají uživatelé k dispozici duální fotoaparát s rozlišením 12 Mpx na hlavním snímači a 5 Mpx  na pomocném. Selfie kamerka nabízí 20Mpx rozlišení.

Co se konektorové výbavy týče, je zde přítomný moderní USB-C port a nezapomnělo se ani na sluchátkový jack. Je tu také čtečka otisků prstů a podpora sítí LTE, ovšem chybí technologie NFC, takže s telefonem nelze např. platit přes systém Google Pay. Smartphone funguje na Androidu verze 8.1, kterou doplňuje grafická nadstavba MIUI.

V České republice se Pocophone F1 nabízí již od 8 290 korun s DPH.

Supervýkonný Pocophone F1 se prodává velmi dobře
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama