galaxy-s9-a-s9-dorazi-v-nove-barve-icy-blue
Novinka Galaxy S9 a S9+ dorazí v nové barvě Icy Blue

Galaxy S9 a S9+ dorazí v nové barvě Icy Blue

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 11. 2018 22:00

Samsung oznámil novou variantu Ice Blue pro chytré telefony Galaxy S9 a S9+, která se veze na vlně populárních více barevných přechodů. Od zítřka bude dostupná v Číně a dá se předpokládat, že v následujících týdnech a měsících zavítá také na další trhy včetně toho evropského. Upozornil na to server SamMobile.

Reklama

Nová barevná varianta doplňuje již dříve vydané verze. Na českém trhu lze špičkové S9 a S9+ zakoupit v černém, modrém, fialovém a zlatém provedení. Oba smartphony navazují na skvělé vychytávky předchozích modelů S8(+), mají bezdrátové nabíjení, čtečku duhovky nebo AMOLED displeje v kvalitě Full HD+, a navíc přináší několik bezvadných novinek. Tou nejpodstatnější je fotoaparát s unikátní technologií proměnné clony. Díky tomu fotí S9(+) skvělé snímky i za špatného světla.

Ze selfie z předního fotoaparátu je možné navíc vytvořit vlastní emoji a animované avatary. Samsungy Galaxy S9 a S9+ umí také natáčet zpomalené video s velmi efektními záběry a mají stereofonní reproduktory s Dolby Atmos. Dostupné na českém trhu jsou ve dvou paměťových variantách – 64 GB a 256 GB.

Galaxy S9 a S9+ dorazí v nové barvě Icy Blue
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama