canon-spousti-cashback-na-vybrane-produkty
Novinka Canon spouští cashback na vybrané produkty

Canon spouští cashback na vybrané produkty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 11. 2018 16:00

Společnost Canon spustila pro své zákazníky speciální prodejní akci, při které vrací až 7 500 Kč zpět při koupi vybraných modelů fotoaparátů, videokamer, objektivů nebo tiskáren. Akce probíhá již nyní až do 31. ledna příštího roku.

Reklama

Stačí si v tomto termínu ve vybraných prodejnách zakoupit produkt, zaregistrovat ho a příslušná částka bude majiteli nového produktu vrácena na účet. Úplný seznam prodejců, produktů a podrobnější informace k akci včetně registračního formuláře naleznete na https://www.canon.cz/cashback/winter-cashback/#wtb.

Canon spouští cashback na vybrané produkty
i Zdroj: PCTuning.cz

V rámci zimního cashbacku můžete třeba zakoupit objektiv EF100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM. Při jeho pořízení v rámci akce zákazník dostane zpět 7 500 Kč. Podle výrobce je dobrou volbou pro fotografy, kteří cestují nalehko a mají místo jen na jeden teleobjektiv. Dalším z řady zvýhodněných produktů je také tiskárna SELPHY CP1300, která se pyšní vysokou rychlostí tisku v kvalitě fotolaboratoře z chytrých zařízení a dalších přístrojů. Při koupi této tiskárny nový majitel dostane zpět 500 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama